Крем суп з вершками

Готуємо суп пюре з додаванням молочних продуктів. Покрокове опис всіх етапів приготування з фото. Тільки кращі рецепти домашніх супів.

Суп пюре з ніжними вершками улюблене блюдо моєї сім’ї. І ми часто готуємо його разом, незважаючи на важкий робочий день. Діти обожнюють перетворювати всі інгредієнти в ароматне пюре за допомогою блендера, а дружина комбінує приправи і спеції!

Вершкові супи є дуже легкими і дієтичними, поживними стравами, які також містять в собі велику кількість корисних речовин. Вони дуже прості в приготуванні і, як правило, не вимагають великої кількості часу, наприклад, як цей рецепт.

Інгредієнти

  • Бульйон курячий-1 л
  • Масло вершкове 3 ст. л.
  • Масло рослинне 2 ст. л.
  • Борошно пшеничне 50 г
  • Часник 2 зубчик
  • Капуста цвітна 1 шт.
  • Цибуля порей 2 шт.
  • Вершки 150 мл
  • Кервель сушений 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений 1 ст. л.
  • Сіль 1 ч. л.
  • На 100 грам
  • Калорії: 169 ккал
  • Білки: 3.4 г
  • Жири: 12.3 г
  • Вуглеводи: 12.3 г

Кроки

45 хв.

  • Спочатку змішаємо в чаші дрібно нарізаний або перетворений в кашку часник з рослинним маслом.

  • поділяємо Цвітну капусту на суцвіття, а потім поливаємо приготованою сумішшю. Добре перемішуємо.

  • Потім цвітну капусту викладаємо на деко і відправляємо в попередньо розігріту до 135 градусів Цельсія духовку на 25 хвилин.

  • В цей час у каструлі розігріваємо вершкове масло.

  • Потім додаємо дрібно нарізану цибулю-порей.

  • Посипаємо зверху борошном, все ретельно перемішуємо і обсмажуємо 5-10 хвилин.

  • Коли капуста буде готова, відправляємо її в каструлю і вливаємо курячий бульйон.

  • Далі додаємо вершки і ретельно перемішуємо. Доводимо до кипіння і варимо 10 хвилин.

  • Тепер додаємо спеції — сушений кервель, чорний перей і сіль. Знову перемішуємо і продовжує варити ще 10 хвилин.

  • Готову страву зверху можна прикрасити дрібно нарізаною зеленою цибулею.

Порада: рекомендуємо для запікання використовувати алюмінієву фольгу, вона забезпечуємо рівномірне приготування, а також захищає від підгоряння. Крім того, значно спрощується чистка ємності для запікання!

Приємного апетиту і гарного дня! Готуйте смачно та з душею!

Хочете ще більше рецептів? Тоді підписуйтесь на наші паблики!

Висловлюйте ідеї і рецепти для перших страв у коментарях!