А ви пробували суп з горохом і морепродуктів? Є чудовий рецепт горохового супу з копченим кальмаром. Назва така ж незвичайна, як і смак. Приголомшливе поєднання ніжної структури супу і «серпанок». Такий рецепт буде дуже корисний для тих, хто дотримується посту.
Інгредієнти
- Кальмар копчений 100 г
- Часник 2-4 зубчик
- Петрушка 1 пучок
- Горох сушений 200 г
- Картопля 200 г
- Морква 1 шт.
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 175 ккал
- Білки: 16.2 г
- Жири: 1.2 г
- Вуглеводи: 24.6 г
Кроки
60 хв.
-
Горох попередньо замочити, бажано на ніч.
-
Картоплю порізати кубиками і замочити в холодній воді.
-
Горох промити залити її холодною водою і поставив варитися.
-
Моркву нарізати кубиком і разом з картоплею відправити до гороху, коли той буде зварений наполовину.
-
Кальмари порізати невеликими шматочками і додати в суп за 10 хвилин до готовності. Тут же можна додати в суп сіль, перець і спеції за смаком.
-
Часник нарізати тонкими пластинками і опустити в каструлю з супом за 5 хвилин до його готовності.
-
Перед вимиканням плити додати січену зелень, накрити суп кришкою і дати йому настоятися 10 хвилин.
-
пісний суп Гороховий з копченим кальмаром готовий. Приємного апетиту!
Порада: спробуйте приготувати гороховий суп з копченим м’ясом або реберцями, виходить дивовижно смачно і поживно!
Готуйте з душею і будьте здорові!
Приєднуйтесь до нашої групи в Instagram і будьте в курсі кращих рецептів!