Суп з замороженими маслюками — неймовірно смачно і просто!

Готуємо суп з корисними замороженими маслюками з докладним описом і покроковими фото. Рецепт супу з маслюків порадує всю вашу сімю. Готуйте з нами тільки найкращі страви!

Сьогодні ми разом з вами приготуємо неймовірно апетитний суп з замороженими маслюками. Цей рецепт бере свій початок ще в Стародавній Русі, коли гриби були одними з основних інгредієнтів. Можна з упевненістю сказати, що суп з маслюків стане частим гостем на вашому обідньому столі. З нами просто і смачно готувати!

Інгредієнти

  • Вода-3 л
  • Маслюки заморожені 500 г
  • Масло рослинне 1 ст. л.
  • Борошно пшеничне 3-4 ст. л.
  • Петрушка (корінь) 1 шт
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Молоко 3 ст. л.
  • Лавровий лист за смаком
  • Перець запашний за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 246 ккал
  • Білки: 5.3 г
  • Жири: 15.2 г
  • Вуглеводи: 23.9 г

Кроки

30 хв.

  • У каструлю наливаємо воду, опускаємо корінь петрушки і ставимо на вогонь. Коли вода закипить, додаємо в каструлю лавровий лист і запашний перець.

  • Далі в миску розбиваємо яйце, додаємо сіль, молоко і борошно порціями. Ретельно збиваємо. Тісто для галушок має бути консистенції сметани. Також за бажанням у тісто можна додати трохи свіжої зелені.

  • Цибулю нарізаємо дрібним кубиком.

  • Моркву нарізаємо пластинками. За бажанням її можна натерти на тертці.

  • Для супу з маслюків нам знадобляться свіжі або заморожені відварені гриби. Нарізаємо їх середнім кубиком.

  • Тепер на сковороді з розігрітим рослинним маслом 2-3 хвилини обсмажуємо цибулю, потім додаємо моркву і обсмажуємо ще 4-5 хвилин.

  • Потім додаємо гриби. Якщо вони відварені, то обсмажуємо до випаровування рідини, якщо свіжі, то до їх готовності.

  • Далі вміст сковороди відправляємо в закипілу воду. Варимо 10 хвилин. Після видаляємо з каструлі корінь петрушки і лавровий лист, солимо.

  • Тепер з тіста формуємо галушки завбільшки з половину чайної ложки і відправляємо їх у каструлю. Варимо суп ще 5 хвилин.

  • Ну от і все. Страва готова! Насолоджуйтесь!

Щоб смак страви вийшов ще більш насиченим і виразним рекомендуємо подавати його з грінками або сухариками. А ще ви можете додати у такий супчик плавлений сир, наприклад, як в цьому рецепті.

Приємного апетиту і гарного вам настрою. З нами завжди цікаво готувати!
Сподобався рецепт? Тоді поділіться думкою в коментарях і обов’язково розкажіть друзям!
Заходьте до нами частіше, адже у нас багато чудових рецептів!