Сьогодні ми підготували рецепт овочевого супу для ваших дітей. Адже вони повинні бути здоровими і щасливими. А здоров’я залежить також і від правильного харчування. Це перша страва містить багато корисних речовин і легко засвоюється!
А ви знали, що брокколі містить велику кількість бета-каротину, набагато вище, ніж у моркви? У нашому організмі цей корисний елемент перетворюється у вітамін а, який відповідає за здоров’я очей, шкіри, слизових і в цілому системи імунітету!
Інгредієнти
- овочевий Бульйон 1.5 л
- Масло вершкове 20 г
- Капуста броколі 300 г
- стручковий Горох 100 г
- Капуста білокачанна ½ шт
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Томати у власному соку 1 банка
- Кабачок 1 шт.
- Орегано сушений 1 ч. л.
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 57 ккал
- Білки: 1.3 г
- Жири: 3.6 г
- Вуглеводи: 3.9 г
Кроки
30 хв.
-
В каструлі з розігрітим вершковому або оливковою олія обсмажуємо дрібно нарізану цибулю до м’якості.
-
Потім додаємо нашатковану капусту, нарізані кубиками моркву і болгарський перець, а також стручковий горох. Обсмажуємо овочі ще 5 хвилин.
-
Далі кладемо томати у власному соку, додаємо сіль, перець і орегано. Перемішуємо і тушкуємо ще 10 хвилин.
-
Після цього вливаємо курячий або овочевий бульйон і доводимо до кипіння.
-
Тепер додаємо суцвіття брокколі і нарізаний кабачок. Варимо ще 5-10 хвилин.
-
Готову страву можна прикрасити зеленню.
Порада: цей суп низькокалорійний, так як складається тільки з овочів. Щоб зробити страву більш ситним, ви можете додати в нього рис, як в цьому рецепті.
Чудового вам дня і гарного настрою!
Ще не підписані на наші соцмережі? Вас чекають чудові рецепти!
Хочете більше страв? Розкажіть про це в коментарях!