Кожного разу, коли ми відвідуємо ресторан, то говоримо, що приготуємо будинку вподобане блюдо, але часто не можемо знайти рецепта. Ми вирішили виправити це і приготувати смачний суп з консервованої кукурудзи в стилі ресторану Якіторія!
Кукурудзяні супи дуже корисні і поживні, вас може зацікавити цей рецепт страви мексиканської кухні! Кукурудза володіє багатим комплексом вітамінів та мінералів, а в поєднанні з куркою виходить відмінний дієтичний продукт!
Інгредієнти
- Вода 2.5 л
- Курка 500 г
- Масло рослинне-30 г
- Часник 2 зубчик
- Зелень за смаком
- Кукурудза консервована 3 банка
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець чорний мелений за смаком
- Імбир 20 г
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 123 ккал
- Білки: 3 г
- Жири: 8.5 г
- Вуглеводи: 8 г
Кроки
60 хв.
-
Спочатку необхідно відварити курячу грудку. Варимо на малому вогні приблизно 7-8 хвилин, знімаючи піну.
-
Тепер робимо засмажку. Дрібно шаткуємо цибулю і відправляємо на сковороду з рослинним маслом, обсмажуємо до золотистого кольору. Потім додаємо дрібно нарізаний імбир і часник.
-
Коли розсіл охолоне, витягуємо з нього грудку і проціджуємо через сито. Додаємо в каструлю кукурудзу і вміст сковороди, солимо і перчимо, а потім збиваємо блендером до однорідного стану. Залиште трохи кукурудзи цілою, а після додайте її в каструлю.
-
Збиту масу ставимо на вогонь, подрібнюємо зелень і нарізаємо курячу грудку. Коли основа закипить, додаємо інгредієнти, накриваємо кришкою і даємо настоятися. Страва готова!
Порада: такий суп можна приготувати і з свіжої кукурудзи, попередньо очищеної від качана і відвареною! Також ви можете варіювати добавки та приправи, наприклад, відмінно поєднуються з кукурудзою соєвий соус і аджика, таким чином смак буде більш пікантний!
Приємного апетиту і гарного настрою, готуйте з душею!
Не забувайте ділитися результатами в коментарях, це важливо для нас!
А які рецепти ви б хотіли побачити на нашому сайті?