На зміну класичному першого страви пропоную рецепт горохового супу-пюре з сухариками. Готується він набагато простіше своїх «побратимів», а за смаком значно перевершує! Спробуйте і поділіться своїм улюбленим рецептом.
Інгредієнти
- Масло вершкове 10 г
- Горох сушений 1 склянку
- Зелень за смаком
- Хліб білий 40 г
- Вершки 20 г
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 514 ккал
- Білки: 11.5 г
- Жири: 35.8 г
- Вуглеводи: 37.3 г
Кроки
50 хв.
-
Горох потрібно заздалегідь замочити у воді, бажано на ніч, щоб процес варіння не затягувався. Потім горох промиваємо, заливаємо холодною водою і варимо на середньому вогні 30-40 хвилин.
-
В кінці варіння додаємо сіль і спеції за смаком. Якщо ви, як і я, варили горох в емальованій каструлі, то перед перебиванням супу блендером, перекладіть його в металеву посуд.
-
Збиваємо суп до консистенції крему, потім додаємо вершки і перемішуємо до повного розчинення.
-
готуємо Грінки на сковорідці у маслі. З гороховим супчиком виходить чудове поєднання.
-
Суп-пюре наливаємо у тарілку і прикрашаємо нашими вершковими сухариками і зеленню петрушки.
Порада: щоб не турбується про можливе метеоризмі після вживання супу, додайте у воду з замоченим горохом чайну ложку соди.
Приємного всім апетиту!
За цим посиланням ви знайдете рецепт горохового супу з апетитними копченими реберцями!
Готуйте смачно і радуйте своїх рідних!