Гороховий суп з сухариками

Шукаєте як приготувати суп з гороху з грінками? Тут ви знайдете найпростіший рецепт! Смачно і просто готуємо першу страву за короткий час. Докладний опис і фото по кроках, вийде у кожного! Беріть на замітку і готуйте на радість собі і своїм близьким.

На зміну класичному першого страви пропоную рецепт горохового супу-пюре з сухариками. Готується він набагато простіше своїх «побратимів», а за смаком значно перевершує! Спробуйте і поділіться своїм улюбленим рецептом.

Інгредієнти

  • Масло вершкове 10 г
  • Горох сушений 1 склянку
  • Зелень за смаком
  • Хліб білий 40 г
  • Вершки 20 г
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 514 ккал
  • Білки: 11.5 г
  • Жири: 35.8 г
  • Вуглеводи: 37.3 г

Кроки

50 хв.

  • Горох потрібно заздалегідь замочити у воді, бажано на ніч, щоб процес варіння не затягувався. Потім горох промиваємо, заливаємо холодною водою і варимо на середньому вогні 30-40 хвилин.

  • В кінці варіння додаємо сіль і спеції за смаком. Якщо ви, як і я, варили горох в емальованій каструлі, то перед перебиванням супу блендером, перекладіть його в металеву посуд.

  • Збиваємо суп до консистенції крему, потім додаємо вершки і перемішуємо до повного розчинення.

  • готуємо Грінки на сковорідці у маслі. З гороховим супчиком виходить чудове поєднання.

  • Суп-пюре наливаємо у тарілку і прикрашаємо нашими вершковими сухариками і зеленню петрушки.

Порада: щоб не турбується про можливе метеоризмі після вживання супу, додайте у воду з замоченим горохом чайну ложку соди.

Приємного всім апетиту!

За цим посиланням ви знайдете рецепт горохового супу з апетитними копченими реберцями!

Готуйте смачно і радуйте своїх рідних!