Суп з свіжого зеленого горошку

Спробуйте приготувати пісний овочевий супчик за моїм рецептом. Виходить дуже смачно! Покроковий опис з фото. Великий збірник рецептів перших страв і не тільки. Корисні рекомендації та поради від досвідчених кулінарів. Готувати смачно – це просто!

Не знаєте, що приготувати? Спробуйте суп з свіжого або консервованого зеленого горошку. Готується в два рахунки, а з’їдається ще швидше! Рецепт підходить для пісного і вегетаріанського харчування.

Інгредієнти

  • Масло рослинне 2 ст. л.
  • Горошок зелений консервований 400 г
  • Зелень за смаком
  • Картопля 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Лавровий лист 1-2 шт.
  • Базилік сушений, за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 255 ккал
  • Білки: 5.6 г
  • Жири: 15 г
  • Вуглеводи: 25.6 г

Кроки

25 хв.

  • Цибулю з морквою подрібнити і обсмажити на рослинному маслі.

  • Картоплю порізати брусочками або соломкою і відправити в киплячу воду. Варити 15 хвилин.

  • Далі додати засмажку в каструлю з сковорідки, сіль, перець, сушений базилік і лавровий лист.

  • Горошок відправляємо в суп в останню чергу. Варимо 2-5 хвилин, знімаємо з вогню й даємо супу настоятися 10 хвилин під закритою кришкою.

  • Приємного апетиту!

Порада: щоб супчик вийшов більш ситним, варіть його на м’ясному бульйоні.

до Речі, з замороженого горошку можна приготувати смачний суп-пюре. Рецепт дивіться тут.

Гарного настрою і вдалого дня!

Нехай всі страви виходять смачними!