Не знаєте, що приготувати? Спробуйте суп з свіжого або консервованого зеленого горошку. Готується в два рахунки, а з’їдається ще швидше! Рецепт підходить для пісного і вегетаріанського харчування.
Інгредієнти
- Масло рослинне 2 ст. л.
- Горошок зелений консервований 400 г
- Зелень за смаком
- Картопля 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Лавровий лист 1-2 шт.
- Базилік сушений, за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 255 ккал
- Білки: 5.6 г
- Жири: 15 г
- Вуглеводи: 25.6 г
Кроки
25 хв.
-
Цибулю з морквою подрібнити і обсмажити на рослинному маслі.
-
Картоплю порізати брусочками або соломкою і відправити в киплячу воду. Варити 15 хвилин.
-
Далі додати засмажку в каструлю з сковорідки, сіль, перець, сушений базилік і лавровий лист.
-
Горошок відправляємо в суп в останню чергу. Варимо 2-5 хвилин, знімаємо з вогню й даємо супу настоятися 10 хвилин під закритою кришкою.
-
Приємного апетиту!
Порада: щоб супчик вийшов більш ситним, варіть його на м’ясному бульйоні.
до Речі, з замороженого горошку можна приготувати смачний суп-пюре. Рецепт дивіться тут.
Гарного настрою і вдалого дня!
Нехай всі страви виходять смачними!