Суп з павутинкою

Різні рецепти курячих супів тут! Дізнайтеся, як правильно зварити бульйон з курки. Корисні поради та секрети приготування. Покрокові рецепти супів з фото. Вчіться готувати разом з нами!

Як приготувати смачний суп з вермішель павутинкою? Записуйте цей простий рецепт! Бульйон виходить наваристим і дуже ароматним. Моя сім’я обожнює його є на перше. Спробуйте і ви приготувати, не пошкодуєте!

Інгредієнти

  • Вода 3.5 л
  • Курка 800 г
  • Вермішель павутинку за смаком
  • Зелень за смаком
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 135 ккал
  • Білки: 5.5 г
  • Жири: 3.1 г
  • Вуглеводи: 19.9 г

Кроки

60 хв.

  • Для бульйону я взяла близько кілограма курячих кісточок з невеликими шматочками м’яса. Каструлю з водою поставити на плиту і довести до кипіння.

  • Щоб утворювалося менше піни, м’ясо закладаємо тільки в киплячу воду. Так бульйон буде чистіше і прозоріше.

  • Цибулю очищаємо і залишаємо його цілим. Відправляємо цибулю в каструлю разом з лавровим листом. За бажанням можна додати перець горошком. Після закипання варимо бульйон 45 хвилин. Періодично знімаємо піну, якщо вона утворюється. Потужність плити робимо мінімальної, щоб кипіння було слабким. Це теж впливає на прозорість бульйону. При сильному кипінні, суп каламутніє.

  • Бульйон зварився і тепер необхідно за допомогою шумівки видалити частини курки з каструлі. Цибулю і лавровий лист виймаємо разом з куркою.

  • Для більшої естетичності бульйон процідимо через сито. Робіть це акуратно, бульйон дуже гарячий! Каструлю я промиваю і повертаю бульйон назад. Тепер можна посолити за смаком.

  • Суп з вермішеллю смачніше їсти свіжим, тому частина бульйону я переливаю в каструлю поменше, щоб приготувати суп на 1 раз. Ставлю каструлю на плиту і доводжу бульйон до кипіння. Потім додаємо павутинку і перемішуємо ополоники, щоб вермішель не злиплась.

  • Кріп і петрушку дрібно рубаємо і додаємо в суп. У обей складності суп повинен варитися близько 2х хвилин, до готовності павутинки.

  • Розливаємо суп по тарілках. Вийшов наваристий жирний бульйон з неймовірним ароматом і чудовим смаком! Приємного апетиту!

Порада: щоб підтримувати здоров’я травної системи і красу шкіри, волосся і нігтів, курячі супи рекомендується вживати кожен день. Чим ще корисний бульйон з курки, дізнайтеся тут.

Поживний і смачний супчик!

А ви б приготували? Напишіть, чи сподобався вам рецепт?

Всіх благ!