Чеський суп у хлібі

Ароматний і смачний суп гуляш, поданий у хлібі, здивує і сподобається всім! Готуємо смачний суп з яловичини з покрокової інструкцією з фото. Використовуємо прості інгредієнти для приготування унікального супу.

Чеська кухня славиться смачними, незвичайними і поживними стравами! Чеський суп у хлібі є одним з них! Оригінальна подача не залишить байдужими ваших гостей.

В чеській кухні існує велика кількість супів з подачею в хлібі. Приєднуйтесь до нас, сьогодні ми будемо готувати простий, але дуже смачний суп гуляш, з інгредієнтами, які не доведеться довго шукати. Отже, приступимо!

Інгредієнти

  • Бульйон м’ясний 1.5 л
  • Яловичина 400 г
  • Масло вершкове 30 г
  • Борошно пшеничне 1 ст. л.
  • Часник 3 зубчик
  • Картопля 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Хліб Житній 1 шт
  • Кмин 1 ч. л.
  • Паприка 2 ч. л.
  • Паприка за смаком
  • Майоран 1 ч. л.
  • На 100 грам
  • Калорії: 200 ккал
  • Білки: 7.2 г
  • Жири: 9.4 г
  • Вуглеводи: 20 г

Кроки

1 годину. 30 хв.

  • Для початку підготуємо хліб для подачі. Беремо будь-житній хліб круглої форми, відрізаємо верхівку і прибираємо звідти м’якуш. Стінки хліба повинні бути 1 — 2 див.

  • Хліб готовий, його поки що відкладемо. Приступимо до нарізки цибулі. Нарізаємо його напів-кільцями. Далі ставимо каструлю на сильний вогонь і розігріваємо в ній вершкове масло. Поміщаємо туди цибулю і обсмажуємо до золотавої скоринки.

  • Поки у нас цибуля обсмажується, приступимо до подрібнення кмину в ступці.

  • Цибуля обсмажується недовго, тому поки ми займалися подрібненням кмину, він вже обжарился. Відразу висипаємо в каструлю кмин і ретельно перемішуємо. Залишаємо готуватися ще на 2 — 3 хвилини.

  • А поки приступаємо до нарізки часнику. Нарізаємо його невеликими скибочками.

  • Тепер можна яловичину нарізати невеликими шматочками і викладати її в каструлю обсмажуватися. Ретельно перемішуємо і готуємо 15-20 хвилин. М’ясо повинно виділити сік.

  • Обсмажуючи м’ясо, не забуваємо його періодично помішувати. А поки нарізаємо картоплю кубиками.

  • Як тільки в каструлі википіла вся рідина, можна вважати що м’ясо готове! Яка смакота виходить! Ммм… А який аромат стоїть в квартирі!

  • Тепер можна додавати в борошно м’ясо.

  • Кілька хвилин обсмажуємо м’ясо з борошном.

  • Потім додаємо паприку і ретельно перемішуємо.

  • Додаємо сіль і часник, потім заливаємо все яловичим бульйоном і знову ретельно перемішуємо. Закриваємо кришкою і залишаємо тушкуватися на середньому вогні протягом 40 хвилин.

  • Відведений час минув, тепер додаємо залишилися інгредієнти: картопля і майоран, потім ретельно перемішуємо. За бажанням можна додати трохи гострої чилі-пасти, що додасть супу пікантності! Накриваємо кришкою і варимо, поки не звариться, картопля — близько 20 — 25 хвилин.

  • Наш суп готовий!

  • Справа залишилася за малим! Тепер наливаємо наш суп в хліб, з вийнятим м’якушкою, і можна подавати!

Порада: якщо хліб занадто м’який, то, вийнявши м’якуш, його можна трохи посушити в духовці, тоді з’явиться додатковий приємний аромат!

Ароматний супчик в хлібі готовий, приємного апетиту і гарного настрою!

Пишіть про свої враження про супі, а також, якщо є побажання і пропозиції, в коментарях! До нових зустрічей!

Не менш смачний, корисний, і більш простий в приготуванні суп з м’ясом, ви зможете приготувати за цим рецептом!