Суп з сирними рулетиками

Готуємо суп з апетитними і ароматними сирними рулетиками. Покроковий рецепт з фото. Кращі перші страви у вас на кухні від відомих майстрів. Просто і смачно!

Суп з сирними рулетиками відкриє для вас світ кулінарії з нової сторони. Адже це не звичайне перше блюдо, нехай навіть найвишуканіша, це унікальне поєднання ситного, корисного і смачного супу. А по-іншому — друга страва у першому!

Завжди приємно, коли для отримання справжнього задоволення від супу не потрібно сто інгредієнтів або кілька годин приготування. Суп з апетитними сирними м’якими рулетиками як раз відноситься до простим і швидким страв, як і цей рецепт!

Мінімальна кількість інгредієнтів, мінімум часу, проведеного на кухні, а також дивно приємний смак. Що може бути краще!

Інгредієнти

  • Вода 1.5 л
  • Куряче філе 200 г
  • Борошно пшеничне 150 г
  • Овочі заморожені 150 г
  • Сир плавлений 100 г
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 126 ккал
  • Білки: 8.7 г
  • Жири: 2.3 г
  • Вуглеводи: 17.8 г

Кроки

45 хв.

  • Спочатку підготуємо основу для рулетиків. Для цього в миску наливаємо 50 мл води, кладемо сіль і порціями додаємо борошно, замішуючи тісто. Все аналогічно тому, як ви готуєте тісто для вареників.

  • Для зручності його можна замішувати на столі, трохи посипавши борошном. Коли тісто буде готове, залишаємо його на 10 хвилин, щоб воно трохи піднялося.

  • Тим часом куряче філе нарізаємо невеликими шматочками, щоб воно не варилося довго.

  • Далі викладаємо м’ясо в каструлю, вливаємо воду, доводимо до кипіння і варимо до готовності, не забуваючи знімати піну.

  • Після цього необхідно тонко розкачати тісто, як для пельменів.

  • Зверху на тісто натираємо сир на крупній тертці, рівномірно розподіляючи його по всій поверхні, але не захоплюючи краю, і трохи вдавлюємо його.

  • Потім звертаємо тісто в рулетик і нарізаємо невеликими шматочками.

  • За 5-7 хвилин до готовності курки додаємо в каструлю заморожені овочі і рулетики. Варимо до готовності.

  • Для кольору можна додати трохи куркуми. Страва готова!

Порада: перед замісом борошно потрібно просіяти, а також рекомендуємо додати яйця при перемішуванні. Щоб тісто вийшло більш ніжним, в нього можна додати вершкове масло або молоко.

Приємного апетиту і гарного дня! Готуйте з любов’ю!

Пишіть у коментарях про свої результати! Діліться успіхами!

Підписуйтесь на наші соціальні мережі. Будьте в курсі цікавого!