Суп з цвітної капусти від Юлії Висоцької

Любите рецепти від Висоцької?❤️ Ми теж! Тому підготували для вас докладний опис відомого супу-пюре з фотографіями процесу. Дізнайтеся, як правильно готувати по її тілі-рецептами. А також багато інформації правильного приготування бульйонів і заправних супів. З нами смачно!

Суп-пюре з цвітної капусти від відомої ведучої кулінарної програми Юлії Висоцької. Такі рецепти особливо цінні в нашій великій енциклопедії перших страв, т. к. є авторськими, унікальними за своїм складом і смаком! Беріть на замітку і пишіть нам свої відгуки.

Інгредієнти

  • Бульйон курячий 1.5 л
  • Масло вершкове 1 ст. л.
  • Масло оливкова 2 ст. л.
  • Часник 1 зубчик
  • Зелень за смаком
  • Капуста цвітна 1 шт.
  • Насіння гарбузове 50 г
  • Молоко 200 мл
  • Вершки 100 мл
  • Соус соєвий 1 ст. л.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Імбир 1 ч. л.
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 227 ккал
  • Білки: 4.2 г
  • Жири: 18.2 г
  • Вуглеводи: 10.8 г

Кроки

30 хв.

  • Цибулю нарізаємо дрібними кубиками. Часник рубаємо ножем.

  • В каструлі з товстим дном розтоплюємо вершкове і оливкове масло.

  • Потім відправляємо обсмажуватися в олії цибулю і часник.

  • Імбир очищаємо від шкірки і натираємо його на дрібній тертці. Свіжий імбир можна замінити дрібкою сухого меленого. Додаємо його в каструлю.

  • Капусту ділимо на маленькі суцвіття. Це необхідно для того, щоб суп швидше зварився.

  • Закладаємо капусту в каструлю і заливаємо гарячим курячим бульйоном. Як його правильно приготувати докладно розказано в цьому рецепті. Бульйону наливають стільки, щоб він ледве покривав цвітну капусту. Варимо при слабкому кипінні 15 хвилин або до м’якості суцвіть.

  • Тим часом підготуємо насіння. Висипаємо їх на суху розігріту сковороду і додаємо ложку-дві соєвого соусу. Обсмажуємо 1-2 хвилини і знімаємо з вогню.

  • Коли суп звариться, зливаємо з неї половину або 3/4 бульйону, щоб він не вийшов дуже рідким при подрібненні.

  • Доливаємо в каструлю з супом молоко і вершки. Додаємо сіль і спеції за бажанням.

  • Збиваємо блендером до консистенції пюре.

  • Розливаємо суп-пюре в тарілки, прикрашаємо зеленню і насінням. Можна насолоджуватися!

Порада: якщо ви не плануєте їсти суп відразу, доведіть його до кипіння і поставте на водяну баню, щоб він залишався теплим до моменту прийняття їжі.

Структура супу дуже приємна, незважаючи на відсутність картоплі. Дуже смачно!

Раджу всім приготувати це приголомшливе блюдо від Юлії Висоцької!

А в наших пабликах ви знайдете ще більше корисних і простих рецептів!