Грибний суп із заморожених грибів з перловкою

Покроковий рецепт приготування грибного супу з заморожених грибів з перловкою. Список продуктів для грибного супу. Фото-інструкція з детальним поясненням. Смачно і просто!

я Люблю готувати грибний суп із заморожених грибів з перловкою! Просто, ситно і дуже смачно! Сьогодні я з вами поділюся своїм рецептом грибного супу з заморожених опеньків. Хочу зауважити, що цей рецепт підійде і для вегетаріанців, адже бульйон для супу буде овочевим. А тут ще один рецепт вегетаріанського супу.

Інгредієнти

  • Вода-2 л
  • Гриби заморожені 300 г
  • Перлова крупа 200 г
  • Масло соняшникова 2 ст. л.
  • Картопля 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля зелена за смаком
  • Лавровий лист 1-2 шт.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 185 ккал
  • Білки: 3.3 г
  • Жири: 10.7 г
  • Вуглеводи: 18.7 г

Кроки

3 год. 30 хв.

  • Заздалегідь необхідно замочити перловку в холодній воді на 2 години в пропорціях 1 до 2. Потім крупу промити в ситі під проточною водою і поставити варитися до напівготовності. Це займе приблизно півгодини. 1 стакан перловки варять в 2 склянки води. Перловку варять окремо від супу, щоб бульйон не був мутним. Коли перловка зварилася, з неї зливають воду і крупу перекладають вже в каструлю для супу. Заздалегідь поставите каструлю з водою для супу на плиту, щоб вода встигла нагрітися.

  • Займемося овочами. Цибулю, моркву і картоплю нарізаємо невеликими кубиками. Нарізану картоплю можна відразу відправити в каструлю.

  • Гриби попередньо не розморожуємо. Відразу з морозилки пересипаємо гриби в сито і трохи промиваємо їх від льоду в холодній воді.

  • Цибулю, моркву і гриби слід обсмажити на соняшниковій олії. При бажанні туди ж можна додати зубчик подрібненого часнику, я не додавала. В моєму випадку з грибів у мене опеньки, тому їх буде достатньо обсмажити на сковороді перед додаванням в суп. Те ж стосується, наприклад, печериць.Але якщо у вас білі, підберезники, грузді або інші лісові гриби, їх потрібно попередньо відварити протягом години в підсоленій воді. І першу воду від грибів не використовувати, а злити.

  • Відправляємо гриби з піджаркою в каструлю. Додаємо сіль, перець. Варимо 15 хвилин.

  • При подачі блюдо можна прикрасити зеленою цибулею.

Ось і все! Ароматний суп готовий, можна пробувати!

Харчуйтеся смачно і будьте здорові!

Не забудьте залишити свій відгук! Мені буде приємно!