Суп з фрикадельками і яйцем

Представляємо новий рецепт ароматної яєчного супу з фрикадельками з індички. Покроковий опис процесу приготування. Кращі домашні супи. Просто і смачно!

Суп з фрикадельками і яйцем — ситне і економне блюдо для всієї родини! Коли потрібно швидко приготувати їжу вам на допомогу прийде цей рецепт. Сміливо беріть його на замітку, обов’язково знадобиться!

Якщо вам не по душі манка у складі страви, спробуйте цей рецепт схожого супу.

Інгредієнти

  • Манна крупа 2 ч. л.
  • М’ясний фарш 350 г
  • Картопля 6-7 шт
  • Щавель 1 пучок
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля зелена за смаком
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Лавровий лист за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 117 ккал
  • Білки: 5.4 г
  • Жири: 3.3 г
  • Вуглеводи: 15.5 г

Кроки

40 хв.

  • Картоплю помити і почистити. Нарізати невеликими кубиками. Щоб прибрати зайвий крохмаль промийте порізану картоплю під проточною водою.

  • В каструлю набрати чистої холодної води і закласти картоплю.

  • В м’ясний фарш для поліпшення смаку можна додати спеції, сіль, яйце і подрібнену цибулю. Всі добавки за вашим бажанням. Я його лише злегка подсолила і поперчила. Формуємо фрикадельки потрібного розміру і складаємо їх на тарілку. Якщо у вас є час, помістіть їх на кілька хвилин у морозилку, щоб схопилися

  • Моркву натираємо на тертці. Цибулю в нашій сім’ї не люблять, тому в суп його не додаю. Ви можете додати, як дрібно порізану цибулю в зажарку, так і цілком в бульйон.

  • Щавель ріжемо дрібно. Можна додати кріп, петрушку і іншу зелень за бажанням.

  • Коли картопля наполовину зварилася, додаємо фрикадельки і відразу ж акуратно перемішуємо суп, щоб вони не прилипли до дна.

  • Моркву обсмажую на олії у сковорідці.

  • Заправкою для нашого супу будуть злегка збиті яйця з додаванням манки і чорного перцю. Перемішуємо суміш виделкою до однорідності.

  • Після 10 хвилин варіння фрикадельок, закладаємо обсмажену моркву.

  • Слідом додаємо в суп яєчну суміш і відразу ж розмішуємо її в супі.

  • Через 2-3 хвилини додаємо щавель і іншу зелень, сіль і спеції за смаком.

  • Доводимо суп до кипіння і вимикаємо плиту. Накриваємо кришкою і настоюють 10 хвилин.

  • Суп з фрикадельками і яєчної заправкою готовий. При подачі прикрашаємо суп зеленню. Приємного апетиту вам і вашим близьким!

Порада: щоб фарш при ліпленні фрикадельок не прилипав до рук, змочуйте руки у воді або змастіть рослинною олією.

Ситний і наваристий супчик вийшов!

Хто приготує такий?

Готуйте з нами і нехай всі страви виходять смачними!