-
Білокачанну капусту нашаткувати.
-
Цибулю нарізати півкільцями.
-
Картоплю розрізати соломкою. Потім викласти всі нарізані овочі на сковороду з оливковою олією, приправити чебрецем.
-
Кріп подрібнити в ступці.
-
Шафран замочити в молоці. Потім додати до овочів бульйон і фенхель. Тушкувати близько 20 хвилин.
-
Нарізати гриби і обсмажити.
-
Трохи відварити брюссельську капусту. Додати соєвий соус, перець чилі і оливкове масло.
-
До тушкованим овочам додати вершки і шафран. Довести до кипіння.
-
Капусту нарізати кубиками і злегка обсмажити. Решту масу збити блендером.
-
Викласти в тарілку обсмажені овочі і гриби, зверху все полити супом-пюре.
Порада: при виборі брюссельської капусти зверніть увагу на верхню частину листя у кочережки. Вони не повинні бути жовтими, а качан не повинна бути покрита темними плямами.
Приємного апетиту і гарного вам настрою!
Пропонуємо ще одне цікаве блюдо.