Суп-пюре з брюссельської капусти

Крем-суп з 2 видами капусти і грибами. Готуємо корисне блюдо смачно і просто. Кулінарні лайфхаки і секрети приготування.

  • Білокачанну капусту нашаткувати.

  • Цибулю нарізати півкільцями.

  • Картоплю розрізати соломкою. Потім викласти всі нарізані овочі на сковороду з оливковою олією, приправити чебрецем.

  • Кріп подрібнити в ступці.

  • Шафран замочити в молоці. Потім додати до овочів бульйон і фенхель. Тушкувати близько 20 хвилин.

  • Нарізати гриби і обсмажити.

  • Трохи відварити брюссельську капусту. Додати соєвий соус, перець чилі і оливкове масло.

  • До тушкованим овочам додати вершки і шафран. Довести до кипіння.

  • Капусту нарізати кубиками і злегка обсмажити. Решту масу збити блендером.

  • Викласти в тарілку обсмажені овочі і гриби, зверху все полити супом-пюре.

Порада: при виборі брюссельської капусти зверніть увагу на верхню частину листя у кочережки. Вони не повинні бути жовтими, а качан не повинна бути покрита темними плямами.

Приємного апетиту і гарного вам настрою!

Пропонуємо ще одне цікаве блюдо.