Вершковий суп з морепродуктів

Покроковий рецепт вершкового супу з ? морським коктейлем. Смачне блюдо за лічені хвилини – беріть на замітку. Кулінарні поради та хитрості. Домашні рецепти на будь-який випадок!

цього норвезькому рецептом. Радимо спробувати.

Інгредієнти

  • Вода-2 л
  • Зелень за смаком
  • Картопля 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Селера 1-2 стебло
  • Коктейль з морепродуктів в олії 500 г
  • Сир плавлений 250 г
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 81 ккал
  • Білки: 3.5 г
  • Жири: 3.7 г
  • Вуглеводи: 8.2 г

Кроки

30 хв.

  • Ставимо на плиту каструлю з холодною водою. Поки вода закипає необхідно нарізати овочі. Моркву нарізаємо дрібно.

  • Цибулю подрібнюємо.

  • Посічені цибулю і моркву викладаємо на сковорідку, обсмажуємо.

  • Дрібно нарізаємо селера. Додаємо його до цибулі і моркви, обсмажуємо до м’якості.

  • Плавлений сир нарізаємо невеликими кубиками і додаємо в киплячу воду, перемішуємо до повного розчинення.

  • Картоплю ріжемо невеликими кубиками.

  • Додаємо картоплю в каструлю і варимо до напівготовності. Потім кладемо обсмажені овочі, солимо і перчимо. Додаємо морський коктейль. Варимо 3-5 хвилин.

  • Розкладаємо суп по тарілках і прикрашаємо зеленню. Приємного апетиту!

Порада: якщо варити морепродукти занадто довго вони стануть жорсткими і несмачними, 3-5 хвилин достатньо.

Порадуйте і ви себе цим смачним блюдом.