Любите смачні та прості у приготуванні супи? Суп картопляний із квасолею вас точно порадує! Приготування не забере у вас багато часу.
Для приготування можна використовувати будь-яке м’ясо, це вже на ваш вибір! Ми будемо використовувати курячі крильця. Квасоля і болгарський перець будуть використовуватися консервовані, якщо у вас під рукою немає консервованих продуктів, ви можете використовувати звичайну квасолю, але попередньо замочивши її на кілька годин. Болгарський перець наріжте соломкою і злегка обсмажте.
Інгредієнти
- Курячі крильця 3 шт.
- Кукурудза консервована 200 г
- Картопля 800 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Перець солодкий консервований 100 г
- Лавровий лист 2 шт.
- Перець духм’яний 5 шт.
- Спеції за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 90 ккал
- Білки: 3.3 г
- Жири: 2.3 г
- Вуглеводи: 14.5 г
Кроки
1 годину. 30 хв.
-
Першим ділом нарізаємо кубиками цибулю.
-
Моркву нарізаємо соломкою.
-
Розігріваємо чашу мультиварки або каструлю, якщо ви готуєте в каструлі. Додаємо моркву з цибулею і обсмажуємо протягом 5 хвилин.
-
Далі додаємо крильця і обсмажуємо ще хвилин 6 — 8.
-
Тепер додаємо картоплю, перемішуємо і залишаємо обсмажуватися на 5 хвилин під закритою кришкою.
-
Додаємо приправи і трави, а також лавровий лист із запашним перцем. Заливаємо водою і перемішуємо. Залишаємо варитися на 40 хвилин. В нашому випадку використовуємо режим «суп» і встановлюємо час варіння на 50 хвилин.
-
40 хвилин пройшли, тепер додаємо квасолю і болгарський перець. Перемішуємо, закриваємо кришкою і залишаємо доварюватися на 10 хвилин.За хвилину до готовності можна додати зелень за смаком!
-
Суп картопляний з м’ясом і квасолею готовий!
Порада: якщо ви використовуєте інше м’ясо, варити суп потрібно трохи довше, щоб м’ясо встигло приготуватися або просто наріжте його шматочками!
Не менш смачний суп з картоплею ви можете приготувати за цим рецептом!
Приємного апетиту! Частіше радуйте своїх близьких смачними стравами!
Чекаємо ваших відгуків про рецепті в коментарях.