Шукайте рецепт супу з грибами і капустою? Вважайте, що вже знайшли! Готуємо просте і смачне блюдо із засушених раніше лісових боровиків. Якщо у вашому арсеналі, а точніше, в холодильнику, заморожені або консервовані гриби, то тут можна подивитися, як їх правильно підготувати, перш ніж закладати в суп.
Готувати грибний ароматний суп з капустою суцільне задоволення! Скористайтеся моїм покроковий рецепт з фото. Отриманим стравою ви будете дуже задоволені!
Інгредієнти
- Гриби сушені-100 г
- Масло рослинне 2 ст. л.
- Капуста цвітна 150-200 г
- Картопля 3-4 шт.
- Капуста білоголова 200 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 165 ккал
- Білки: 4.3 г
- Жири: 11 г
- Вуглеводи: 11.4 г
Кроки
60 хв.
-
Для цього супу ми взяли сушені білі гриби. Щоб розмочити і позбавити від можливого піску, первинно відваримо їх. У каструлю засипаємо гриби, наливаємо води і поставити на вогонь. Після закипання води, варити грибочки 30 хвилин.
-
Капусту білокачанну нашинкуем, а кольоровий — розділимо на невеликі суцвіття. Заморожену цвітну капусту розморожувати не слід, діставайте її з морозилки безпосередньо перед тим, як відправити її в суп.
-
Гриби зварилися. Перший відвар необхідно злити в раковину, а самі грибочки промити під проточною водою.
-
Наріжте на невеликі шматочки.
-
Моркву з цибулею подрібнити і обсмажити на сковороді з рослинним маслом.
-
Гриби залити чистою холодною водою і поставити каструлю на плиту.
-
Коли вода закипить, закладаємо, нарізану кубиками, картоплю і нашатковану капусту. Варимо суп до м’якості картоплі.
-
Потім додаємо капусту цвітну. Вона додасть супу ніжний смак.
-
Одразу ж можна додати в суп овочеву заправу з сковорідки. Варимо суп 5-7 хвилин.
-
За 2 хвилини до готовності, посолити і додати приправи.
-
Грибний суп з капустою готовий. Приємного вам апетиту!
Порада: якщо ви любите крутий грибний відвар, сухі гриби замочіть на 2-4 години, заливши їх окропом. Потім процідіть рідину через дрібне сито або марлю. Варити суп можна на цьому бульйоні, розбавивши його водою до потрібної консистенції.
Смачно, просто і корисно!
Готуйте супи з нами і пишіть ваші відгуки!
Всім доброго дня!