Суп з грибами і капустою

Грибний суп зі свіжої капустою порадує вас своїм ніжним смаком і приємною текстурою! Рецепт просто елементарний, вийде у всіх. Дізнайтеся всі секрети приготування смачного грибного супчика від досвідчених кухарів. Готуйте смачні супи разом з нами!

Шукайте рецепт супу з грибами і капустою? Вважайте, що вже знайшли! Готуємо просте і смачне блюдо із засушених раніше лісових боровиків. Якщо у вашому арсеналі, а точніше, в холодильнику, заморожені або консервовані гриби, то тут можна подивитися, як їх правильно підготувати, перш ніж закладати в суп.

Готувати грибний ароматний суп з капустою суцільне задоволення! Скористайтеся моїм покроковий рецепт з фото. Отриманим стравою ви будете дуже задоволені!

Інгредієнти

  • Гриби сушені-100 г
  • Масло рослинне 2 ст. л.
  • Капуста цвітна 150-200 г
  • Картопля 3-4 шт.
  • Капуста білоголова 200 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 165 ккал
  • Білки: 4.3 г
  • Жири: 11 г
  • Вуглеводи: 11.4 г

Кроки

60 хв.

  • Для цього супу ми взяли сушені білі гриби. Щоб розмочити і позбавити від можливого піску, первинно відваримо їх. У каструлю засипаємо гриби, наливаємо води і поставити на вогонь. Після закипання води, варити грибочки 30 хвилин.

  • Капусту білокачанну нашинкуем, а кольоровий — розділимо на невеликі суцвіття. Заморожену цвітну капусту розморожувати не слід, діставайте її з морозилки безпосередньо перед тим, як відправити її в суп.

  • Гриби зварилися. Перший відвар необхідно злити в раковину, а самі грибочки промити під проточною водою.

  • Наріжте на невеликі шматочки.

  • Моркву з цибулею подрібнити і обсмажити на сковороді з рослинним маслом.

  • Гриби залити чистою холодною водою і поставити каструлю на плиту.

  • Коли вода закипить, закладаємо, нарізану кубиками, картоплю і нашатковану капусту. Варимо суп до м’якості картоплі.

  • Потім додаємо капусту цвітну. Вона додасть супу ніжний смак.

  • Одразу ж можна додати в суп овочеву заправу з сковорідки. Варимо суп 5-7 хвилин.

  • За 2 хвилини до готовності, посолити і додати приправи.

  • Грибний суп з капустою готовий. Приємного вам апетиту!

Порада: якщо ви любите крутий грибний відвар, сухі гриби замочіть на 2-4 години, заливши їх окропом. Потім процідіть рідину через дрібне сито або марлю. Варити суп можна на цьому бульйоні, розбавивши його водою до потрібної консистенції.

Смачно, просто і корисно!

Готуйте супи з нами і пишіть ваші відгуки!

Всім доброго дня!