Квасолевий суп з консервованої білої квасолі

Квасолевий суп можна приготувати з консервованої білої або червоної квасолі. Виходить нітрохи не гірше, ніж зі звичайної, тільки разів у 10 швидше! Подивіться покроковий рецепт, щоб повторити цей шедевр на своїй кухні.

я Дуже люблю супи з бобових, але не завжди є час на тривале вимочування. Тому намагаюся тримати в запасі кілька консервних банок квасолі. Тоді в потрібний час приготувати квасолевий суп з консервованої білої квасолі не складе труднощів! У своєму рецепті я розповім, як зробити супчик наваристим і апетитним, читайте уважно.

Інгредієнти

  • Бульйон курячий 1.5 л
  • Масло рослинне 2 ст. л.
  • Квасоля біла консервована 2 банку
  • Часник 2-3 зубчик
  • Шпинат-1 пучок
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Селера 2 стебло
  • Орегано сушений, за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 156 ккал
  • Білки: 3.7 г
  • Жири: 9.8 г
  • Вуглеводи: 11.1 г

Кроки

25 хв.

  • Цибулька почистити і нарізати на чверті.

  • Стебло селери порізати невеликими шматочками.

  • Моркву подрібнюємо ножем, також можна натерти на тертці.

  • У сотейнику розігріти олію і викласти нарізані овочі. Перемішати і тушкувати на повільному вогні 5-7 хвилин.

  • Потім до загальної маси видавлюємо часник через спеціальний прес. Якщо такого немає, можна скористатися теркою.

  • Одразу ж після часнику додаємо квасолю з банки. Викладаємо не всю, десь 2/3 від наявної кількості, а 1/3 поки залишаємо.

  • Заливаємо вміст сотейника курячим бульйоном. Його можна замінити овочевим відваром або звичайною водою.

  • Солимо, перчимо і кладемо лавровий лист для аромату. Варимо 10 хвилин з прикритою кришкою.

  • Поки вариться суп, подрібнимо залишилася квасоля з допомогою блендера.

  • Разом з сухим орегано перекладаємо квасолеве пюре в сотейник, перемішуємо і варимо ще 5 хвилин.

  • На завершення додаємо свіжий шпинат, нарізану крупно. Можна використовувати і заморожений. Варимо ще 2-3 хвилини.

  • Ось так апетитно виглядає наш супчик!

Радимо поглянути на ще один цікавий рецепт з консервованою квасолею, взятий з національної мексиканської кухні. Їм з легкістю можна здивувати рідних і друзів, адже таке блюдо рідко зустрінеш у наших широтах.

Сподобався рецепт? Як приготуєте — поділіться своїм відкликанням!

Користуєтеся соціальними мережами? Одноклассники, Facebook, Instagram, Вк… Приєднуйтесь до нашої групи! Хороших рецептів багато не буває!

Приємного апетиту!