Суп з фрикадельками в мультиварці Поларіс

Докладний рецепт супу з ніжними мясними фрикадельок. Порадуйте всю сімю легким і смачним блюдом! Суп повністю готується в мультиварці, значить буде час на відпочинок!

Напевно кожен з нас хоч раз пробував цей простий, але дуже смачний суп. Це блюдо було популярно в часи Петра I, т. к. він активно вводив європейську кухню. Фрикадельки — італійське блюдо. У їх складі повинен бути тільки натуральний фарш, спеції і зелень.

Існує багато рецептів супів з фрикадельками, у тому числі дієтичних. Наприклад, з додаванням кольорової капусти.

Інгредієнти

  • М’ясний фарш-150 г
  • Масло рослинне 2 ст. л.
  • Вермішель павутинку 45-50 г
  • Зелень за смаком
  • Картопля 3-4 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Помідори 1 шт.
  • Сіль 1 ст. л.
  • На 100 грам
  • Калорії: 211 ккал
  • Білки: 4.7 г
  • Жири: 14.7 г
  • Вуглеводи: 14.4 г

Кроки

60 хв.

  • В чашу мультиварки наливаємо 2 столові ложки рослинної олії. Включаємо режим«Смаження».

    Поки чаша розігрівається, дрібно нарізаємо цибулю, на крупній тертці, шаткуємо моркву.

  • Обсмажуємо цибулю і моркву протягом 5-7 хвилин, періодично помішуючи.

  • Після того, як зажарка готова, помідор нарізаємо на дрібні кубики і відправляємо до загальної маси ще на 3 хв. Помідор можна замінити столовою ложкою томатної пасти або кетчупу.

  • Вимикаємо режим «Смаження» та переходимо до картоплі. Скибочками нарізаємо попередньо очищену картоплю і перекладаємо в чашу мультиварки. Додаємо сіль, перець (за смаком).

  • Приступаємо до фрикадельок. Беремо чайну ложку, відміряємо їй фарш і формуємо «м’ясні кульки». Викладаємо їх на картоплю і заливаємо гарячою водою до необхідного рівня.

  • Закриваємо кришкою і залишаємо варитися на режимі «Мультиповар» при температурі 100° 35 хвилин.

  • Після закінчення цього часу додаємо до нашого супу 45-50 гр. вермішелі. Закриваємо кришкою і даємо настоятися ще 10-15 хвилин на режимі «Підігрів»

  • Смачний суп з фрикадельками готовий. Розкладаємо його по тарілках і доповнюємо дрібно порізаною зеленню і сметаною, за бажанням.

    Приємного апетиту!

Для більш зручного формування фрикадельок можна змочити чайну ложку і руки холодною водою. Фарш не буде прилипати, а у Вас вийдуть рівні і красиві «м’ясні кульки».

Якщо нарізати картоплю дрібними скибочками, то можна скоротити час варіння на режимі «Мультиповар» до 25 хвилин.

А яким вийшов Ваш суп з фрикадельками? Діліться відгуками в коментарях.

Рекомендую спробувати ще гороховий супчик в мультиварці. Детальний опис з покроковими фото залишу тут.

Підписуйтесь на наші сторінки в соціальних мережах Instagram і Facebook, там вже чекають Вас прості рецепти та кулінарні хитрощі!