Суп з вешенками і плавленим сиром

➡️Правила приготування грибних, курячих і вершкових супів! Покрокові інструкції з фото. Рецепти прості, підходить для приготування на кожен день. Візьміть на замітку нашу велику кулінарну книгу і готуйте в своє задоволення нові страви!

Суп з вешенками, курячим філе і плавленим сиром припаде до смаку і дітям, і дорослим! Поєднання інгредієнтів дають неповторний вершковою-грибний смак з відтінком курячого бульйону. Обов’язково спробуйте приготувати цю вкуснотищу та поділіться своїм відкликанням!

Інгредієнти

  • Вода-3 л
  • Печериці свіжі 100 г
  • Куряче філе 200 г
  • Масло рослинне 20 мл
  • Кріп за смаком
  • Картопля 4 шт.
  • Квасоля стручкова 50 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Сир плавлений 100 г
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 174 ккал
  • Білки: 6.1 г
  • Жири: 11.4 г
  • Вуглеводи: 11 г

Кроки

45 хв.

  • Воду закип’ятити в каструлі, додати порізане кубиками, куряче філе і картоплю. За бажанням можна покласти шматочок вершкового масла. Варимо до напівготовності, приблизно 10-15 хвилин.

  • У цей час на сковороді розігріваємо рослинне масло. Печериці нарізаємо середніми шматочками і обсмажуємо.

  • Потім додаємо до грибів дрібно порізану цибулю. Моркву можна натерти на тертці або нарізати дрібними кубиками. Додаємо моркву в сковорідку разом зі стручковою квасолею. Солимо і перчимо за смаком. Пасеруємо гливи з овочами на слабкому вогні 5 хвилин.

  • Додаємо суміш з сковорідки в каструлю і варимо суп ще 10-12 хвилин.

  • В самому кінці відправляємо в супчик 2 повні ст. л. плавленого сиру. Якщо у вас сир у брусочках, наріжте його на кубики, щоб він швидше розплавився. Ретельно перемішуємо суп до повного розчинення сирка.

  • Подаємо, прикрасивши зеленню і домашніми грінками.

Порада: солити сирні супи рекомендується в кінці варіння, т. к. сир вже містить деяку кількість солі.

Приємного апетиту і гарного настрою!

Готуйте з душею і всі страви будуть смачними!