Суп з вешенками, курячим філе і плавленим сиром припаде до смаку і дітям, і дорослим! Поєднання інгредієнтів дають неповторний вершковою-грибний смак з відтінком курячого бульйону. Обов’язково спробуйте приготувати цю вкуснотищу та поділіться своїм відкликанням!
Інгредієнти
- Вода-3 л
- Печериці свіжі 100 г
- Куряче філе 200 г
- Масло рослинне 20 мл
- Кріп за смаком
- Картопля 4 шт.
- Квасоля стручкова 50 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Сир плавлений 100 г
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 174 ккал
- Білки: 6.1 г
- Жири: 11.4 г
- Вуглеводи: 11 г
Кроки
45 хв.
-
Воду закип’ятити в каструлі, додати порізане кубиками, куряче філе і картоплю. За бажанням можна покласти шматочок вершкового масла. Варимо до напівготовності, приблизно 10-15 хвилин.
-
У цей час на сковороді розігріваємо рослинне масло. Печериці нарізаємо середніми шматочками і обсмажуємо.
-
Потім додаємо до грибів дрібно порізану цибулю. Моркву можна натерти на тертці або нарізати дрібними кубиками. Додаємо моркву в сковорідку разом зі стручковою квасолею. Солимо і перчимо за смаком. Пасеруємо гливи з овочами на слабкому вогні 5 хвилин.
-
Додаємо суміш з сковорідки в каструлю і варимо суп ще 10-12 хвилин.
-
В самому кінці відправляємо в супчик 2 повні ст. л. плавленого сиру. Якщо у вас сир у брусочках, наріжте його на кубики, щоб він швидше розплавився. Ретельно перемішуємо суп до повного розчинення сирка.
-
Подаємо, прикрасивши зеленню і домашніми грінками.
Порада: солити сирні супи рекомендується в кінці варіння, т. к. сир вже містить деяку кількість солі.
Приємного апетиту і гарного настрою!
Готуйте з душею і всі страви будуть смачними!