Суп-пюре з фрикадельками

Шалено смачний суп-пюре з овочів з фрикадельками! Підійде для харчування дітей від 1,5 року. Розбираємо покроково рецепт приготування. Як приготувати без зайвих труднощів, дізнайтесь на сайті!

Як смачно і недорого нагодувати сім’ю? Приготуйте суп-пюре з фрикадельками! Це ситне блюдо сподобається вам швидкістю в приготуванні і універсальністю, т. к. давати його можна навіть маленьким діткам від 1,5 років.

Якщо до крем-супів ви сильно небайдужі, то ось вам ще вдалий рецепт з грибів.

Інгредієнти

  • М’ясний фарш 300-400 г
  • Масло вершкове 1-2 ч. л.
  • Картопля 5-6 шт.
  • Капуста білоголова 100 г
  • Морква 1 шт.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 121 ккал
  • Білки: 3.5 г
  • Жири: 10.5 г
  • Вуглеводи: 2.8 г

Кроки

35 хв.

  • Першим кроком поставте нагріватися воду в каструлі або ковшике. Нам буде потрібно 1,5-2 літра.

  • Щоб овочі зварилися, як можна швидше, намагаємося різати їх як можна дрібніше. Моркву нарізаємо півкільцями.

  • Капусту ділимо на невеликі брусочки.

  • Картоплю розділити на кубики середньої величини. Закидаємо всі разом в киплячу воду і злегка зменшуємо вогонь. Солимо за смаком. Варити необхідно 15-20 хвилин до м’якості всіх складових.

  • У фарш для фрикадельок додати яйце і сіль. Ретельно перемішати. Скачати з фаршу маленькі кульки, як на фото.

  • В окремій каструлі кип’ятимо воду і викладаємо в неї наші фрикадельки. Варимо 10-15 хвилин до готовності.

  • Коли овочі звариться, бульйон необхідно перелити в окрему ємність, він нам ще знадобиться. Овочі викладаємо на сито і розминаємо лопаткою, перетираємо в пюре. Якщо у вас є блендер, використовуйте його, так буде навіть простіше!

  • Додайте трохи овочевого бульйону, щоб розбавити пюре потрібно до консистенції.

  • Після чого ставимо крем-суп на плиту, додаємо 1-2 чайної ложки топленого вершкового масла і доводимо до кипіння.

  • Суп-пюре з овочів з фрикадельками готовий. Приємного апетиту!

Супи-пюре не рекомендується готувати про запас. Якщо ви хочете, щоб смак супу не втрачав своїх якостей, розраховуйте кількість інгредієнтів у відповідності з кількістю необхідних порцій, тобто на 1 раз. При зберіганні в холодильнику супчик стане менш однорідним і ароматним.

Частіше радуйте рідних і близьких смачненьким! А ми вам у цьому допоможемо.

Підписуйтесь на нашу СМАЧНУ групу в Instagram, де завжди можна знайти прості рецепти на будь-який смак!

Залишайте свої побажання і відгуки в коментарях! Нам важливо знати вашу думку, щоб покращувати рецепти.