Квасолевий суп від Юлії Висоцької

Рецепт від Юлії Висоцької – ніжний суп з квасолею і кабачками. Смачне і корисне блюдо, яке, без сумніву, сподобається всім членам вашої родини! Заходьте до нас і дізнайтеся рецепт.

Представляємо вашій увазі рецепт густого супу від майстра кулінарних справ — Юлії Висоцької! Корисний квасолевий суп в поєднанні з кабачками і корінням підніме настрій і, заодно, імунітет. Якщо заздалегідь замочити і зварити квасолю, то цей супчик виявиться ще й швидкого приготування! Покрокове опис та корисні поради дивіться нижче.

Інгредієнти

  • Масло оливкова 5 ст. л.
  • Часник 1 зубчик
  • Петрушка 1 пучок
  • Квасоля червона 400 г
  • Селера (корінь) 100 г
  • Кабачок 500 г
  • Сіль морська 1 ч. л.
  • На 100 грам
  • Калорії: 130 ккал
  • Білки: 3 г
  • Жири: 9.2 г
  • Вуглеводи: 9.1 г

Кроки

20 хв.

  • Корінь селери дрібно нарізаємо, щоб в супі він ледь відчувався.

  • Беремо каструлю з подвійним дном і наливаємо в неї трохи оливкової олії. Перекладаємо селера і обсмажуємо до золотистого відтінку.

  • тим часом нарізаємо великими кубиками кабачки. Вони швидко розварюються. Частина кабачків перетвориться в пюре, а частина залишиться. Така консистенція нам і потрібна.

  • Відправляємо кабачки в каструлю і інтенсивно розмішуємо. Рубаємо часник і додаємо до овочевої суміші.

  • Червону квасолю я відварила заздалегідь. Можете використовувати консервовану квасоля, тоді приготування супу займе набагато менше часу. Додаємо квасолю в каструлю.

  • Заливаємо овочі окропом до потрібної консистенції і варимо 10 хвилин при слабкому кипінні. У процесі варіння додаємо сіль, спеції і оливкова олія за смаком. По закінченні варіння, розминаємо третину супу. За бажанням можна приготувати суп-пюре, подрібнивши його блендером повністю.

  • Подавати обов’язково з зеленню петрушки або будь-який інший, за вашим смаком!

Щоб смак овочевого супу зробити насиченим і глибоким, замініть гарячу воду фасолевым відваром або водою, в якій вона замочувалася.

Скликайте всіх до столу на смачний обід!

Ще більше простих рецептів дивіться в нашій групі на Фейсбук або Instagram! Будемо раді бачити вас серед передплатників.

До нових зустрічей!