Рецепт сирного супу з лососем

З червоної риби можна зварити суп, смак якого буде вище всяких похвал! Варто лише додати вершковий сир. Про деталях і тонкощах приготування приготування дізнайтеся в рецепті на сайті.

Щоб суп вийшов по-справжньому смачною і вишуканою не достатньо в нього додати червону рибу. Велике значення має поєднання продуктів і послідовність приготування. Пропонуємо вам перевірений рецепт простий результатом якого буде страва ресторанного рівня.

Інгредієнти

  • Картопля 3 шт.
  • Цибуля порей 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Лосось свіжий 300-400 г
  • Сир плавлений 200 г
  • На 100 грам
  • Калорії: 50 ккал
  • Білки: 3.9 г
  • Жири: 1.7 г
  • Вуглеводи: 5.1 г

Кроки

30 хв.

  • Моркву почистити і порізати тонкими кружечками.

  • Лук-порей слід нарізати кільцями. Для знадобиться тільки світла частина стебла. Але не поспішайте викидати темну частину, її можна використовувати при приготуванні других страв або салатів.

  • Наступним кроком розігріваємо суміш вершкового і оливкового масел на сковорідці і злегка обсмажуємо наші овочі, до появи рум’янцю.

  • Філе червоної риби слід звільнити від кісток і порізати невеликими брусочками.

  • Картоплю почистити, промити і нарізати кубиками. Замочіть картоплю в холодній воді, щоб вийшов зайвий крохмаль.

  • В каструлі доводимо до кипіння 2 літри води і закладаємо картоплю. Готуємо 5 хвилин.

  • Потім додаємо овочеву заправу з моркви з пореєм. Перекладайте овочі зі сковороди разом з рештою олією. Варимо суп ще 5 хвилин.

  • Вершковий сир можна використовувати м’який, як на фото, або ж у брусочки. У першому випадку перекладаємо сир з упаковки прямо в суп. В другому — спочатку нарізаємо кубиками. перемішуємо супчик до повного розчинення сиру.

  • Лосось додаємо в кінці. Доводимо суп до кипіння, варимо 2-3 хвилини і знімаємо каструлю з вогню.

  • Вишукане перше блюдо готове!

Якщо для супу у вас залишився маленький шматочок червоної риби, не поспішайте засмучуватися, просто приготуйте суп-пюре! Коли всі інгредієнти в супі будуть готові, подрібніть вміст каструлі з допомогою блендера і прокип’ятіть ще раз. Суп вийде таким же ароматним і смачним, тільки з більш ніжною структурою. І ще, при такому способі готування, слід додати менше води.

Залишайте свої побажання і відгуки в кінці сторінки, нам важливо знати вашу думку!

Їжте смачні страви і будьте молоді душею і тілом!

Що б приготувати в наступний раз? Підкиньте гарних ідей!