Покроковий рецепт супу «Гаспачо» з фото

Шукали рецепт томатного іспанського супу? Тут самий перевірений! Кулінарна книга перших страв з усього світу на будь-який смак. Додайте в закладки і вдосконалюйте свої навички кожен день! Прості рецепти, корисні поради від досвідчені кухарів.

Покроковий рецепт овочевого супу «Гаспачо» з фото. Немає необхідності в варінні інгредієнтів! Все робиться дуже просто і швидко. Альтернативний рецепт холодного томатного супу ви можете знайти тут.

Інгредієнти

  • Масло оливкове 80 мл
  • Часник 3 зубчик
  • Кріп 1 пучок
  • Цибуля-шалот 3-5 шт.
  • Перець солодкий червоний 2 шт.
  • Помідори 10 шт.
  • Огірки-3 шт.
  • Хліб з висівками 70 г
  • Оцет бальзамічний 3 ст. л.
  • Сіль ½ ч. л.
  • На 100 грам
  • Калорії: 80 ккал
  • Білки: 1.2 г
  • Жири: 5.3 г
  • Вуглеводи: 6.6 г

Кроки

30 хв.

  • Болгарські перці запекти в духовці при 180 градусах протягом 10-15 хвилин.

  • Хліб порізати на шматочки поменше.

  • У блендері подрібнити часник з сіллю. Потім додати шматочки хліба і перебити знову. Додати оливкової олії і перемішати ще раз.

  • Цибулю дрібно порізати і полити оцтом.

  • На помідорах зробити хрестові надрізи і залити окропом на 2-3 хвилини. Потім зняти шкірку.

  • Перці теж звільнити від шкірки. Після духовки вона буде легко зніматися.

  • Всі овочі порізати невеликими кубиками.

  • Зелень кропу дрібно подрібнити.

  • Всі овочі збити в блендері, додавши до них цибулю і хлібну крихту. При необхідності розбавити суп чистою холодною водою.

  • Подавати Гаспачо охолодженим з шматочками льоду, прикрасивши зеленню або сухариками.

Порада: не рекомендується зберігати Гаспачо тривалий час, краще готувати його на певну кількість порцій.

Приємного вам апетиту!

Готуйте із задоволенням!

Підписуйтесь на наші групи в ВК і ОК, буде смачно!