Вершковий суп з фрикадельками

Вершковий суп відмінно поєднується з курячими фрикадельками! На нашому сайті ви знайдете детальний рецепт з фотографіями процесу приготування і зможете повторити страву на своїй кухні.

Вершковий суп з фрикадельками займає в моєму списку улюблених рецептів перше місце! І ось чому: швидко і легко готувати; замінює відразу і перше, і друге; дуже подобається всім членам моєї родини. Суп з фрикадельками не обов’язково готувати вершковий, в класичному виконанні він виходить не менш смачним.

Інгредієнти

  • Пшоно 50 г
  • Курячий фарш 300 г
  • Масло олію 2-3 ст. л.
  • Зелень 1 пучок
  • Картопля 5 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Сир плавлений 2 шт.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 166 ккал
  • Білки: 5.1 г
  • Жири: 10 г
  • Вуглеводи: 13.5 г

Кроки

35 хв.

  • Спочатку підготуємо всі продукти, т. к. процес приготування піде дуже стрімко. У курячий фарш додаємо сіль і перець, ретельно перемішуємо і формуємо фрикадельки з волоський горіх. Цибулю ріжемо дрібно, морквину подрібнюємо на тертці. Бульби картоплі нарізаємо середніми брусками. Плавлений сирок натираємо на тертці.

  • У каструлі нагріти 2 літра води. Коли вода закипить, додати картоплю.

  • Поки картопля вариться, займемося засмажкою. Розігріваємо олію на сковороді і закладаємо цибулю з морквою. Обсмажуємо овочі до золотистого відтінку.

  • Пшоно попередньо замочуємо в гарячій воді на 5-10 хвилин, потім промиваємо холодною і додаємо в каструлю.

  • Коли вода знову закипить, відправляємо в наш суп фрикадельки. Найзручніше покласти одразу кілька фрикадельок на ложку і акуратно опустити в бульйон.

  • Сир додаємо після того, як фрикадельки спливуть на поверхню. Це означає, що білок у них згорнувся і суп можна без побоювання зруйнувати м’ясні кульки, перемішувати ложкою. Готуємо 7-10 хвилин і можна вимикати.

  • Завершальним етапом буде додати в суп солі і порізаної зелені.

  • Ось так просто і швидко можна приготувати чудовий супчик для себе і рідних!

Щоб плавлений сир було зручніше натерти на тертці, його необхідно прибрати в морозилку на 15-30 хвилин. Якщо цього не зробити, легше буде сир порізати ножем.

А ви знаєте, що ми викладаємо рецепти ще й у спільноти в соціальних мережах?! Прості і смачні страви завжди під рукою, тільки підпишись!

Дякую кожного відвідувача сторінки за увагу!