Сирний суп з вершками — 30 хвилин і готово!

Сирний густий суп з молочними вершками – неймовірно смачне і поживне перше блюдо. Вона наповнить вас енергією та гарним настроєм. А наш покроковий рецепт дозволить втілити це задоволення в життя!

Напевно багато хто з вас пробували сирний суп з вершками. Це справжня класика кулінарії. Але ж ви ще не готували цю страву за нашим рецептом! Такий супчик увібрав в себе кращі традиції французької кухні, тому ви навіть не можете собі уявити його вишуканий смак, як і у цієї страви! Так давай зробимо це разом!

Інгредієнти

  • Вода 1 склянку
  • Масло вершкове 30 г
  • Масло рослинне 2-3 ст. л.
  • Кріп за смаком
  • Картопля 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Сир твердий за смаком
  • Сир плавлений 90 г
  • Вершки 120 мл
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 329 ккал
  • Білки: 6.3 г
  • Жири: 30 г
  • Вуглеводи: 8.4 г

Кроки

30 хв.

  • Підготуємо овочі. Цибулю нарізаємо дрібними кубиками, а моркву — півкільцями.

  • Картопля також намагаємося різати дрібно, щоб він швидко проварился.

  • Далі в каструлю з попередньо розігрітим рослинним маслом відправляємо обсмажуватися цибулю і моркву протягом 4-5 хвилин.

  • Тепер у каструлю додаємо картоплю і воду. Доводимо до кипіння і варимо 20 хвилин.

  • Потім додаємо вершки і вершкове масло. Ретельно перемішуємо. Варимо ще 2-3 хвилини.

  • Тепер кладемо плавлений сир, нарізаний кубиками. Перемішуємо і подрібнюємо блендером до однорідного стану, солимо.

  • Готову страву можна подавати з зеленню кропу і тертим твердим сиром.

Якщо ви любите більш густу консистенцію супу, то рекомендуємо додати в каструлю на фінальній стадії приготування трохи борошна, обсмаженого на вершковому маслі. Також відмінно підходять грінки або сухарики.

Ми любимо вас, тому підбираємо тільки найкращі і неймовірно смачні рецепти!
Готуйте з душею. Чудового вам настрою і приємного дня!
Не забувайте заходити в наші соціальні мережі. Вас чекає ще більше цікавого та корисного!