Суп з фрикадельками і брокколі

?Домашні рецепти на кожен день з покроковим описом і фото! Смачно готувати – легко, з нами ви в цьому переконаєтеся. ? Корисні поради та рекомендації по варінні всіляких перший страв і не тільки. Тут кожен знайде для себе щось нове і поповнить свої знання в кулінарії.?

Суп з фрикадельками і брокколі — гармонія поживності і користі. Дуже барвистий і смачний супчик, який можна варити, як зі свіжої капусти, так і з замороженої, тобто цілий рік!

Ще один мій фірмовий рецепт з фрикадельками і галушками ви можете знайти за цим посиланням.

Інгредієнти

  • М’ясний фарш 300 г
  • Боби 50 г
  • Петрушка за смаком
  • Капуста брокколі 350 г
  • Кріп за смаком
  • Картопля 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1.5 шт
  • Морква 1 шт.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 83 ккал
  • Білки: 5.3 г
  • Жири: 2.7 г
  • Вуглеводи: 8.8 г

Кроки

40 хв.

  • Моркву нарізаємо маленькими кубиками.

  • В каструлі, в якій будемо варити суп, розігріваємо рослинне масло і завантажуємо в неї моркву з половинкою цибулини. Т. к. цибулю в супі я не дуже люблю, тому кладу цибулю великими шматочками, щоб надалі виловити. Обсмажуємо до золотавої скоринки.

  • Потім додаємо воду. Краще, якщо вода буде закип’яченої.

  • Через 5 хвилин я додаю свіжі зелений горошок і боби, але це за бажанням.

  • Слідом відправляю в суп фрикадельки. Готувала я їх так: у фарш (у мене суміш яловичого і свинячого) додаю яйце, подрібнену цибулину і спеції за смаком. Ретельно перемішуємо суміш і формують з неї кульки середнього розміру.

  • Коли вода знову почне закипати, з’явиться піна від фрикадельок. Її я прибираю ополоником.

  • ріжу Картоплю брусочками і закладаю в киплячий бульйон. Варимо 10 хвилин.

  • Капусту брокколі і цвітну розбираємо на суцвіття, і кидаємо в наш суп. Варимо ще 5-7 хвилин до м’якості капусти.

  • На завершення додаю січену зелень, сіль і перець. Накриваю кришкою і даю супчику настоятися 10 хвилин.

  • Приємного вам апетиту, дорогі друзі!

Порада: не варіть брокколі занадто довго, інакше вона буде розвалюватися і втратить свій смак.

Ах, який аромат! Всім рекомендую приготувати цю красу.

А в моєму инстаграме ви знайдете ще більше простих і смачних рецептів! Приєднуйтесь!