Суп з індички в мультиварці

Готуємо в мультиварці смачний супчик на мясі індички! Рецепт дуже простий і запамятовується на раз-два, тільки переходите і подивіться його до кінця, щоб не упустити жодної деталі.

Суп з індички в мультиварці готувати дуже просто. Закинув продукти, включив, вона готує, а ви займаєтеся своїми робити, ну чи не диво! Рецепт складений для супу з крил індички (можна брати будь-яку частину туші) для будь-мультиварки. В залежності від можливостей вашої кухонної техніки, підбирайте найбільш схожий режим.

Інгредієнти

  • Індичка (крильця) 500-800 г
  • Картопля-4-5 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Перець болгарський 100 г
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 30 ккал
  • Білки: 2 г
  • Жири: 1 г
  • Вуглеводи: 3.4 г

Кроки

1 годину. 20 хв.

  • Для початку потрібно приготувати бульйон. Для цього м’ясо птиці промиваємо і закладаємо в чашу. Заливаємо холодною водою, включаємо режим«Суп» на 1 годину.

  • Потім м’ясо виймаємо, знімаємо від кісточок і ріжемо невеликими шматками.

  • Картоплю почистити, помити і нарізати кубиками.

  • Також нам знадобиться болгарський перець. У мене вже порізаний заморожений. Якщо у вас свіжий, порізати його соломкою або кубиками.

  • подрібнюємо Цибулину.

  • Моркву ріжемо соломкою або брусочками.

  • Відправляємо всі наші овочі в бульйон. Додаємо сіль, перець і інші спеції за смаком.

  • Закриваємо кришку і встановлюємо програму «Суп» на 15 хвилин.

  • Готовий суп можна подавати з зеленню або грінками. Приємного апетиту!

Щоб надати бульйону красивий колір і поліпшити смак, додайте при варінні ріпчасту цибулю в лушпинні, лавровий лист, перець горошком і трохи куркуми. Після приготування лаврушки і цибулину потрібно буде видалити.

Ось так легко і просто ми приготували смачну страву на кожен день!

Заходьте в розділ рецепти «Для мультиварки» на сайті, там ви знайдете страви на будь-який смак!