Ароматний, дивовижно смачний томатний суп-пюре з сиром. Відведіть трохи часу на приготування цього чудового супчика і порадуйте всю сім’ю. Ви будете приємно здивовані затраченими силами і часом приготування.
Інгредієнти
- Бульйон курячий-1 л
- Часник 5 зубчик
- Петрушка 1 пучок
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідори 1 кг
- Сир 100 г
- Спеції за смаком
- Томатна паста 2 ст. л.
- Орегано сушений, за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 407 ккал
- Білки: 19 г
- Жири: 13.3 г
- Вуглеводи: 46.2 г
Кроки
45 хв.
-
Першим справою дуже дрібно нарізаємо цибулю.
-
Ставимо каструлю на повільний вогонь. Наливаємо трохи оливкової олії і видавлюємо весь часник.
-
Сюди ж викладаємо нарізану цибулю. Обсмажуємо близько 5 хвилин, постійно помішуючи, поки цибуля не стане трохи золотистим.
-
Поки у нас обсмажується цибуля, нарізаємо помідори.
-
Далі викладаємо помідори в каструлю. Збільшуємо вогонь до сильного і тушкуємо помідори близько 10 хвилин, при цьому не забуваючи помішувати.
-
Як тільки помідори приготуються і виділять сік можна додавати орегано.
-
Слідом додаємо томатну пасту.
-
Гарненько все перемішуємо і вливаємо курячий бульйон.
-
Ще раз все добре перемішуємо і залишаємо варитися ще на 20 хвилин.
-
Поки овочі варяться, дрібно нарізаємо петрушку. Можна додати іншу зелень, в залежності від ваших уподобань.
-
20 хвилин пройшло, супчик трохи уварился, став густішим. Тепер можна додати петрушку і подрібнювати масу заглибним блендером. Доводимо до однорідної консистенції.
-
Залишаємо варитися ще на 5 хвилин. Натираємо сир на крупній тертці.
-
Суп готовий. Наливаємо його в тарілки, зверху посипаємо сиром, прикрашаємо зеленню, і кличемо всіх до столу!
Порада: з помідорів можна прибирати шкірку, в такому випадку пюре вийде більш м’яким.
Всім приємного апетиту і гарного настрою! Частіше Радуйте своїх близьких новими стравами.
Діліться своїми враженнями, залишайте відгуки про даному рецепті в коментарях.
Для особливих гурманів і простих любителів супів-пюре, рекомендую скористатися цим рецептом супу з курячим м’ясом.