Сирний суп у хлібі

Сирний суп у круглому хліб за 20 хвилин! Прикрасьте обідній стіл оригінальним стравою, приготованою на нашу простому рецептом. Покроковий опис з фото допоможе навіть новачку впорається з приготуванням. Прості і смачні рецепти супів тут!

Традиція подавати супи в хлібі зародилася в Чешкою кухні і поступово перенималась найближчими країнами. Це дивовижно ароматне і ситні блюдо! Черговий простий рецепт ми присвятимо сирного супу в хлібі.

Багато хто задається питанням «Як є суп у хлібі?» Адже всю буханку не подужаєш… насправді хвилюватися не варто. Якщо перед подачею страви хліб гарненько засушили в духовці, то його і не буде їсти. А якщо він залишився досить м’яким, то можна ложкою відскрібати його зі стінок тарілки», а також відламувати краєчки. Залишається останній випадок, якщо ви на прийомі у Королеви, тобто хлібну тарілку не прийнято, але в цьому випадку вам доведеться освоїти ще багато правил столового етикету, тому цю тему розвивати не будемо.

Інгредієнти

  • Бульйон курячий 1.5 л
  • Часник 1 зубчик
  • Зелень за смаком
  • Картоплю 2-3 шт.
  • Сир плавлений 150 г
  • Хліб круглий 1 шт
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 129 ккал
  • Білки: 6 г
  • Жири: 2.3 г
  • Вуглеводи: 20.2 г

Кроки

20 хв.

  • Каструлю з бульйоном поставити на включену плиту. Ідеально для цієї страви підходить курячий бульйон, але можна поекспериментувати і зварити овочевий або м’ясний.

  • Пропустити через прес зубчик часнику прямо в бульйон. Відразу можна додати зелень.

  • Коли бульйон закипить, додати порізану дрібними кубиками, картоплю. Варимо 10 хвилин.

  • Якщо картопля вже м’яка, то додаємо плавлений сир, нарізаний невеликими кубиками. Розмішуємо до тих пір, поки сир не розчиниться.Потім можна додати сіль і перець, прокип’ятити 1-2 хвилини і зняти з вогню.

  • Зрізаємо з буханця «кришку» і виймаємо серцевину. Розігріваємо духовку до 180 градусів і відправляємо в неї хліб на 7 хвилин. Цього часу має вистачити, щоб булка трохи зачерствіла.

  • А тепер саме цікаве і смачне. Накладаємо суп в теплу булку і прикрашаємо за бажанням. Аромат неймовірний! Всім приємного апетиту!

Порада: сирний суп легко пересолити через міститься солі в плавленном сирі. Тому краще робити це по трохи, періодично пробуючи суп на смак.

Обов’язково приготувати суп з цього простого рецепту. Вам сподобається!

Готуйте з любов’ю і нехай всі страви виходять смачними!

Новинки рецептів дивіться в наших групах в Однокласниках, Instagram та Вконтакті!