Ніколи б сама не додумалася додати терті на тертці кабачки в суп, якщо б не цей рецепт, з якими сьогодні хочу поділитися з вами! Мало того, що на приготування знадобиться менше півгодини, так це ще й дивовижно смачно. Головне — використовуйте якісні продукти і жирну сметану.
Інгредієнти
- На 100 грам
- Калорії: 407 ккал
- Білки: 9 г
- Жири: 28.8 г
- Вуглеводи: 24 г
Кроки
20 хв.
-
Всі продукти необхідно підготувати відразу, тому як процес приготування супу зі сметаною піде дуже стрімко. У курячий фарш додаємо сіль, чорний мелений перець і часникову пудру.
-
Кабачок натерти на крупній тертці. Цибулю дрібно порізати.
-
Зелень кропу або будь-яку іншу, за смаком, рубаємо ножем.
-
Пасеруємо цибулю на суміші рослинного і вершкового масел. Далі додаємо до нього спеції: паприку, часникову пудру і чебрець. Ретельно перемішуємо. Приправи при обсмажуванні на сковороді розкриваються набагато краще. Відразу такий аромат по всій кухні!
-
У мене сковорода з високими бортиками, тому продовжувати готувати суп я буду в ній. Додаємо гарячу воду з чайника, приблизно 1,3 літра.
-
Коли бульйон закипить, закидаємо наші фрикадельки. Чекаємо 3-5 хвилин поки схопиться білок і можна переходити до кабачками.
-
Натерті кабачки викладаємо в загальну масу і акуратно перемішуємо, щоб не розвалити фрикадельки.
-
Коли суп закипить знову, додаємо сметанку і перемішуємо до однорідного стану.
-
У завершальному кроці висипаємо в суп нашу січену зелень і знімаємо суп з вогню.
-
Сметанний смачний суп готовий. Можна запрошувати всіх до столу!
Щоб сформувати фрикадельки без праці, час від часу змочуйте руки у воді. І майте на увазі, що з рідкого фаршу фрикадельки можуть розвалитися в киплячому бульйон, текстура фаршу повинна бути досить щільною.
Рада була поділиться таким чудовим рецептом! Залишайте свої побажання та відгуки.
А також приєднуйтесь до спільноти в Instagram, там ви завжди зможете знайти прості рецепти на будь-який випадок!