Хочете чогось смачненького? Приготуйте суп з фрикадельками з свинини! Надзвичайно соковиті м’ясні кульки в поєднанні з болгарським перцем, помідорами та іншими овочами сподобаються кожному і неодмінно піднімуть настрій!
Інгредієнти
- Манна крупа 1-2 ст. л
- Свинячий фарш 350 г
- Часник 1 зубчик
- Петрушка 2-3 гілочка
- Картопля 3-4 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Перець болгарський ½ шт
- Помідори 1 шт.
- Яйце куряче 1 шт.
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 131 ккал
- Білки: 6.4 г
- Жири: 3.6 г
- Вуглеводи: 17.6 г
Кроки
40 хв.
-
Свинячий фарш викласти в глибоку ємність. Додати в неї яйце, сіль і чорний мелений перець, ретельно перемішати.
-
Потім додати 1-2 ст. л. манки дрібного помелу. Ще раз добре перемішати.
-
Періодично змочуючи руки у воді, сформувати фрикадельки потрібного розміру.
-
Каструлю з водою поставити нагріватися на плиту. І тим часом нарізати овочі. Подрібнюємо цибулю.
-
Моркву натираємо на тертці. Кладемо цибулю і моркву в каструлю з водою. У цьому рецепті овочі не обсмажуються на олії. За бажанням можна приготувати засмажку.
-
Картоплю нарізати брусочками і теж відправити в каструлю.
-
Слідом за картоплею, в киплячу воду, закласти фрикадельки. Варити суп на середньому вогні протягом 15-20 хвилин до м’якості картоплі.
-
Помідор і зелень нарізаємо дрібно.
-
Болгарський перець у мене був заморожений, якщо у вас перець свіжий, наріжте його кільцями або квадратиками. За 5 хвилин до готовності супу, додаємо в нього зелень, помідор і солодкий перець.
-
В самому кінці пропускаємо через прес зубчик часнику. Розмішуємо суп, вимикаємо плиту і закриваємо кришку. Даємо йому настоятися 10 хвилин.
-
Ось який яскравий і красивий супчик вийшов!
Порада: щоб фрикадельки (котлети, тефтелі) були пружними, до фаршу додають 1 ст. л. крохмалю.
Приємного апетиту і гарного настрою!
Слідкуйте за новинками рецептів в нашій групі в Instagram, Однокласниках і Вконтакті!
Всіх благ!