Якщо приготувати пісний картопляний суп з грибами, він вийде більш ситним і корисним. Часу на приготування їжі буде потрібно зовсім небагато, а результат вас дуже здивує і порадує! Готуйте суп разом з нами і поділіться з нами вашим результатом.
Інгредієнти
- Печериці заморожені 400 г
- Масло рослинне 2-3 ст. л.
- Борошно пшеничне 2 ст. л.
- Картопля 800 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сметана 100-150 г
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 124 ккал
- Білки: 1.9 г
- Жири: 8.2 г
- Вуглеводи: 10.2 г
Кроки
30 хв.
-
Дрібно нарізаємо цибулю.
-
Розігріваємо в сковороді олію і обсмажуємо цибулю до напівпрозорого стану. Потім додаємо заморожені гриби. Тушкуємо до м’якості.
-
Картоплю порізати брусочками, скласти в каструлю і залити чистою водою. Поставити на плиту і довести до кипіння. При необхідності зняти піну.Заливаємо картоплю водою і ставимо на плиту
-
До грибів додати борошно і ретельно перемішати лопаткою.
-
У киплячу воду відправити готову заправку з грибів. Варити 10-15 хвилин до м’якості картоплі.
-
За 5 хвилин до вимкнення плити додати в суп 100-150 грам сметани, посолити і поперчити.
-
Пісний суп з картоплею і грибами готовий. При подачі прикрасьте його зеленню. Приємного апетиту!
Порада: щоб сметана не згорнулася в супі, додайте її в грибну зажарку і злегка припустіть.
Шалено смачне блюдо вийшло!
Цей рецепт з розряду смачно і просто!
Готуйте з любов і радуйте близьких!