Квасолевий суп для дітей — рецепт простий покроковий, з ним впорається навіть новачок. Квасоля дуже корисна для організму, а кількість білка в ній можна порівняти з м’ясом. Давайте порадуємо діток новим блюдом!
Інгредієнти
- Вода 1.5 л
- Масло рослинне 2 ст. л.
- Квасоля червона консервована 250 г
- Часник 1 зубчик
- Зелень за смаком
- Картопля 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Помідори 2 шт.
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 225 ккал
- Білки: 4.5 г
- Жири: 14.6 г
- Вуглеводи: 18 г
Кроки
60 хв.
-
Картоплю нарізаємо кубиками.
-
Дрібно ріжемо цибулю.
-
Також дрібно нарізаємо часник.
-
Моркву натираємо на тертці.
-
Зелень дрібно рубаємо.
-
Залишилося тільки підготувати помідори, їх також перетираємо.
-
Приступаємо до приготування. На рослинному маслі обсмажуємо цибулю до золотистого кольору, потім додаємо моркву.
-
Потім до обсмаженою моркви і цибулі додаємо часник і вливаємо помідори. Солимо, перчимо і тушкуємо 5 хвилин.
-
Ставимо воду на вогонь, закидаємо в неї картоплю і варимо до готовності.
-
Потім додаємо обсмажені овочі, кладемо квасоля і зелень. Все добре перемішуємо і варимо 5 хвилин. Квасолевий суп для дітей готовий.
Порада: перед приготуванням квасолю необхідно замочити в холодній воді мінімум на 4 години. Крім того, ніколи не соліть бобові на початку варіння, інакше боби будуть довго розварюватися.
Радуйте своїх близьких смачними стравами частіше. Приємного апетиту!
Сподобався рецепт? Напишіть коментар і поставте оцінку.