Сьогодні ми знову будемо поєднувати цікавий рецепт і не стандартний спосіб приготування, як і тут. Гороховий суп зі свининою в мультиварці виходить дуже ніжним, наваристим і ситним! Ви обов’язково будете рекомендувати його своїм рідним і близьким. Саме тому ми підготували відмінну інструкцію. Приступимо!
Інгредієнти
- Ребра копчені (свинячі) 500 г
- Масло рослинне 1-2 ст. л
- Горох сушений 160 г
- Зелень за смаком
- Картопля 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 136 ккал
- Білки: 2.7 г
- Жири: 11.1 г
- Вуглеводи: 6.6 г
Кроки
1 годину. 10 хв.
-
Підготуємо овочі. Цибулю нарізаємо не дуже великими кубиками.
-
Моркву тремо на крупній тертці.
-
Картоплю нарізаємо смужками або брусочками.
-
З реберець максимально зрізаємо м’ясо і нарізаємо невеликими кубиками. Кістки і хрящі залишаємо для навару.
-
В чашу мультиварки наливаємо рослинне масло, вибираємо режим «Смаження», потім відправляємо обсмажуватися на 2-3 хвилини моркву і цибулю.
-
Далі додаємо м’ясо і смажимо ще 5 хвилин.
-
Горох промиваємо і додаємо до овочів і м’яса, відключаємо режим «Смаження».
-
Потім кладемо в чашу картопля, кістки і хрящі, заливаємо гарячою водою, солимо. Закриваємо кришку, встановлюємо режим«Суп»на 1 годину.
-
Суп з горохом і свинячими реберцями готовий! Страву подаємо із зеленню.
Якщо ви використовуєте колотий горох, то замочувати його не обов’язково, в іншому випадку залиште його в холодній воді мінімум на 6 годин. Також для більш насиченого аромату рекомендуємо додати в суп чорний перець горошком.
Приємного апетиту і гарного дня! Слідкуйте за оновленнями, вас чекають багато цікавих рецептів!
Залишайте коментарі і побажання. Ми дуже цінуємо вас!
І звичайно ж не забувайте підписуватися на наші групи в соціальних мережах!