Заощадити бюджет і урізноманітнити меню зможе рецепт супу з овочів і свинячих ніжок. Дуже смачно і корисно! Щоб його приготувати, достатньо лише мати потрібні продукти і слідувати інструкції рецепта.
Інгредієнти
- Вода 1 л
- Шиітаке свіжі 50-100 г
- Фрикадельки 300-400 г
- Свинячі ніжки 700 г
- Масло рослинне 2 ст. л.
- Горошок зелений заморожений 50 г
- Кукурудза міні 50-100 г
- Капуста брокколі 50-100 г
- Капуста кольрабі 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля зелена за смаком
- Спеції за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Коріандр за смаком
- Цукор-пісок ½ ст. л.
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 178 ккал
- Білки: 6 г
- Жири: 9.2 г
- Вуглеводи: 18.1 г
Кроки
1 годину. 10 хв.
-
Свинячі ніжки перед варінням добре промити, почистити і розділити на невеликі кубики. Укласти в каструлю, залити холодною водою і поставити варитися на плиту. За утворення піни можна не стежити, так як перший бульйон ми все одно зіллємо в раковину. Після закипання варимо копитця 30 хвилин, далі виливаємо воду і промиваємо ніжки з каструлею.
-
В каструлі з товстим дном розігріти рослинне масло і обсмажити на ньому порізану цибулину до коричневого рум’янцю.
-
Потім додаємо 1 літр чистої води, можна окропу, і приступаємо до підготовки овочів.
-
Частини свинячих ніжок відправляємо в каструлю. Кольрабі і моркву нарізаємо кубиками або кружечками і закладаємо в суп до загальної маси. Варимо суп 30 хвилин.
-
Через 15 хвилин, відправляємо в каструлю міні-кукурудзу, горошок, гриби і фрикадельки. Фрикадельки можна приготувати з будь-якого фаршу з додаванням одного яйця, цибулі та спецій.
-
За 5 хвилин до готовності додаємо сіль, цукор і інші приправи за смаком.
-
Зелень коріандру і цибулі порубати ножем і посипати страву при подачі.
Порада: вживання страв із свинячих ратиць добре позначається на стані волосся та нігтів, а також цей набір вітамінів і мінералів зміцнює сполучні тканини.
Незрівнянний аромат і смак!
Спробуйте приготувати і напишіть свої враження!
Готуйте з любов’ю і все буде смачно!