Рецепт супу з галушками і фрикадельками повинна знати кожна господиня! Цю страву можна готувати, як самостійне, адже поєднання тіста і м’яса добре насичує. Порадуйте сім’ю смачним супчиком! Приготувати ми вам допоможемо, просто дотримуйтесь інструкції.
Інгредієнти
- М’ясний фарш 500 г
- Масло рослинне 2 ст. л.
- Борошно пшеничне 1 склянку
- Зелень за смаком
- Картопля 5 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Яйце куряче 5 шт.
- Сметана за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 134 ккал
- Білки: 3.6 г
- Жири: 8.8 г
- Вуглеводи: 9.4 г
Кроки
50 хв.
-
Цибулю дрібно порізати і додати до фаршу. Сюди ж розбити одне яйце, додати сіль і перець. Ретельно перемішуємо м’ясну масу до однорідного стану.
-
Для галушок змішайте 4 яйця з дрібкою солі і склянкою борошна. Консистенція тіста повинна вийде, як на оладки.
-
Картоплю порізати соломкою, як на фото і відправити у киплячу воду першій.
-
Як тільки вода в каструлі закипить знову, починаємо закидати наші фрикадельки. Розмір фрикадельок вибирайте на свій смак, я люблю невеликі, приблизно 3 см в діаметрі.
-
Фрикадельки спливли, значить пора зайнятися галушками. У помірно киплячу воду за допомогою чайної ложки відправляємо шматочки тіста. В гарячій воді воно швидко згортається і виходять галушки.
-
Моркву тремо на тертці і обсмажуємо на рослинному маслі. Це буде заправка для супу. Додаємо її за 5 хвилин до готовності супу. Не забуваємо посолити і додати спеції за смаком.
-
Подаємо суп зі сметаною і зеленню. Приємного апетиту, дорогі кулінари!
Порада: щоб фрикадельки було легше формувати, періодично опускайте руки в піалу з водою.
Ах, як же апетитно!
Обов’язково спробуйте приготувати, не пошкодуєте!
Хочете дізнатися ще більше смачних рецептів? Тоді підписуйтесь на нашу групу в Instagram!