Вегетаріанський квасолевий суп — готуємо швидко і смачно! Дотримуйтесь нашого покрокового рецептом з фото і отримаєте корисне перше блюдо для всієї родини. Даний рецепт показує, як без м’яса можна зробити поживний суп, багатий вітамінами і білками.
Інгредієнти
- Квасоля червона 1 склянку
- Зелень за смаком
- Картопля 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Помідори 2 шт.
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 107 ккал
- Білки: 5.5 г
- Жири: 0.8 г
- Вуглеводи: 18.6 г
Кроки
30 хв.
-
Квасолю заздалегідь замочити у воді на ніч, щоб вона розм’якшилася. Потім квасоля промиваємо і заливаємо чистою водою. Ставимо варитися на плиту при середньому вогні з закритою кришкою.
-
Моркву натираємо на тертці, цибулю дрібно ріжемо. Помідори нарізаємо кубиками. Готуємо зажарку з овочів.
-
Картоплю порізати брусочками.
-
Коли квасоля прокипить 15 хвилин, закладаємо картоплю.
-
Далі додаємо в суп заправку з сковорідки.
-
За хвилину до вимикання відправляємо в каструлю свіжу зелень.
-
Вегетаріанський квасолевий суп готовий. Приємного апетиту!
Порада: як швидко зварити квасолю без замочування, читайте в цій статті.
Їжте смачно і будьте здорові!
Підписуйтесь на наші соц.мережі і не втрачайте нових рецептів!
Всього доброго і до зустрічі!