Вегетаріанський суп з квасолею

шукає рецепт вегетаріанського квасоляного супу ▶️ Тут покроковий рецепт з фото. Дізнайтеся всі тонкощі приготування смачних і простих перших страв! Правила варіння бульйонів, супів-пюре і інших заправних супів. Рецепти на кожен день для приготування в домашніх умовах.

Вегетаріанський квасолевий суп — готуємо швидко і смачно! Дотримуйтесь нашого покрокового рецептом з фото і отримаєте корисне перше блюдо для всієї родини. Даний рецепт показує, як без м’яса можна зробити поживний суп, багатий вітамінами і білками.

Інгредієнти

  • Квасоля червона 1 склянку
  • Зелень за смаком
  • Картопля 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Помідори 2 шт.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 107 ккал
  • Білки: 5.5 г
  • Жири: 0.8 г
  • Вуглеводи: 18.6 г

Кроки

30 хв.

  • Квасолю заздалегідь замочити у воді на ніч, щоб вона розм’якшилася. Потім квасоля промиваємо і заливаємо чистою водою. Ставимо варитися на плиту при середньому вогні з закритою кришкою.

  • Моркву натираємо на тертці, цибулю дрібно ріжемо. Помідори нарізаємо кубиками. Готуємо зажарку з овочів.

  • Картоплю порізати брусочками.

  • Коли квасоля прокипить 15 хвилин, закладаємо картоплю.

  • Далі додаємо в суп заправку з сковорідки.

  • За хвилину до вимикання відправляємо в каструлю свіжу зелень.

  • Вегетаріанський квасолевий суп готовий. Приємного апетиту!

Порада: як швидко зварити квасолю без замочування, читайте в цій статті.

Їжте смачно і будьте здорові!

Підписуйтесь на наші соц.мережі і не втрачайте нових рецептів!

Всього доброго і до зустрічі!