Суп, а вірніше борщ з квасолею і капустою — вдале блюдо в пост або для різноманітності вегетаріанського меню. Спробуйте! Дуже смачно і бюджетно.
А ви куштували борщ з консервованою рибою? Рецепт знайдете тут!
Інгредієнти
- Печериці свіжі 3 шт.
- Квасоля консервована 1 банка
- Часник 2-4 зубчик
- Зелень 50 г
- Картоплю 2-3 шт.
- Капуста білоголова 300 г
- Буряк 1-2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1-2 шт.
- Перець болгарський ½ шт
- Лавровий лист 3 шт.
- Томатна паста 2 ст. л.
- Кмин за смаком
- Перець чорний горошок за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 102 ккал
- Білки: 4.9 г
- Жири: 2 г
- Вуглеводи: 14.7 г
Кроки
60 хв.
-
Буряк почистити і порізати соломкою.
-
Картопля, болгарський перець, печериці нарізати кубиками. Капусту шаткуємо тонкою соломкою, цибулю дрібно ріжемо.
-
Я готую суп в мультиварці, тому закладаю всі інгредієнти одразу в чашу і заливаю водою. Точно також можна готувати в звичайній каструлі, вийде навіть швидше.
-
Режим виставляю «Суп» на 1 годину.
-
За 2-5 хвилин до готовності додати в суп зелень і консервовану квасолю.
-
Приємного апетиту!
Порада: щоб суп вийшов більш ароматним, солодкий перець, цибулю і часник можна попередньо запекти в духовці.
Готуйте з душею і радуйте близьких смачними супчиками!
Підписуйтесь на нашу групу в Однокласниках!
Всього хорошого і до зустрічі!