Як давно ви пробували не зовсім звичайні страви? Сьогодні як раз такий випадок. Ми приготуємо суп з квашеними помідорами і рибою, який розширить межі вашого кулінарного свідомості, як і цей рецепт. А щоб ви не помилилися в процесі приготування ми склали докладний рецепт цього чудового супу з маринованими помідорами!
Інгредієнти
- Вода 1-1.5 л
- Олія оливкова 40 г
- Часник 1-2 зубчик
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Томат солоний 500 г
- Огірок солоний 40 г
- Риба свіжа (будь-яка) 600 г
- Чебрець (чебрець) 10 г
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 124 ккал
- Білки: 3.3 г
- Жири: 8.7 г
- Вуглеводи: 7.3 г
Кроки
20 хв.
-
Ріпчасту цибулю нарізаємо невеликими кубиками.
-
Часник також намагаємося нарізати не великими шматочками.
-
Далі в каструлі з попередньо розігрітим оливковою олією обсмажуємо протягом 4-5 хвилин підготовлені цибулю і часник, додавши до них гілочку чебрецю.
-
Тепер додаємо в каструлю мариновані або консервовані томати, вливаємо воду, а також кладемо дрібно нарізані солоні огірки. Доводимо до кипіння.
-
Поки вода закипає, нарізаємо рибу на середні шматочки. Краще всього для супу з маринованими помідорами підійде червона риба.
-
Потім відправляємо рибу в каструлю, солимо і перчимо. Варимо близько 10 хвилин до готовності риби. Якщо ви використовуєте солоні помідори, то радимо утриматися від додаткової солі.
-
Страва готова. Рекомендуємо подавати його з часточкою лимона і свіжою зеленню.
Якщо у вас є можливість, то замість солоних огірків краще використовувати каперси. Тоді смак страви вийде більш виразним. Також відмінно підходять до цього супу і звичайні помідори без шкірки.
Приємного апетиту! Готуйте з любов’ю, і у вас все обов’язково вийде!
Розповідайте рідним і близьким про наших чудових рецептах. Вони будуть в захваті!
І не забувайте залишати коментарі. Ми прислухаємося до вашої думки!