Суп з фаршем і вермішеллю

Представляємо вашій увазі апетитний супчик, який не залишить нікого байдужим. Він містить багато вітамінів і припаде до смаку як дітям, так і дорослим. Порадуйте своїх близьких смачним і корисним стравою. Готуйте швидко і без праці з нашим простим покроковим описом!

Думаю, багато мам мене зрозуміють…Як же складно часом нагодувати непосидючого маленького малоїжку! Я знайшла порятунок у кулінарної книги моєї мами і тепер готую легкий і швидкий суп з вермішеллю і фаршем. Він дуже смачний, а головне корисний для мого малюка, хоча із задоволенням його їдять все в нашій сім’ї. Мінімум часу — максимум користі, це один з улюблених домашніх рецептів, так само як і цей.

Спробуйте і ви!

Інгредієнти

  • Вода-2 л
  • М’ясний фарш 300 г
  • Вермішель павутинку 50 г
  • Часник 1 зубчик
  • Петрушка за смаком
  • Кріп за смаком
  • Картопля 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 141 ккал
  • Білки: 7.2 г
  • Жири: 3.4 г
  • Вуглеводи: 19.6 г

Кроки

30 хв.

  • Приступимо до приготування овочів. Отже, цибулю, моркву, картоплю і часник ретельно вимиємо і почистимо. Зелень також промиємо проточною водою.

  • Далі дрібно нашинкуем цибулю.

  • Моркву наріжемо кубиками.

  • Картоплю поріжемо на брусочки.

  • Зелень і часник дрібно порубаємо.

  • Отже приступимо до формування супчика. У каструлю наливаємо трохи олії і ставимо на вогонь розігріватися (можна це робити окремо в сковороді, якщо каструля не дозволяє).

  • В розігріте масло закидаємо цибулю і обсмажуємо до тих пір, поки вона не почне злегка золотитися. Приблизно 5 хвилин.

  • Далі додаємо моркву і обсмажуємо разом з цибулею до м’якості близько 2-3 хвилин, періодично помішуючи.

  • Після цього додаємо в каструлю приблизно 2 літри води і чекаємо закипання.

  • Коли вода закипить, додаємо картоплю і після закипання варимо близько 10 хвилин.

  • Поки картопля вариться замісимо фарш. У фарш додаємо яйце, сіль і ретельно перемішуємо і відбиваємо до тих пір, поки фарш не стане достатньо щільним і буде тримати форму.

  • Тепер можна формувати фрикадельки. Змочуємо руки водою (так фарш не буде прилипати), відриваємо невеликий шматок фаршу і скачуємо між долонями так, щоб вийшла фрикаделька розміром з волоський горіх.

  • Закидаємо фрикадельки в добре киплячий овочевий бульйон і не заважаємо до тих пір, поки всі фрикадельки не спливуть на поверхню, щоб не пошкодити їх форму.

  • На поверхні киплячого супу утворюється піна, прибираємо її ложкою або шумівкою.

  • Коли всі фрикадельки спливли на поверхню, заважаємо суп, даємо йому покипіти 2 хвилини. І засипаємо в суп, вермішель-павутинку, помішуючи, щоб вона не злиплась.

  • Далі додаємо рубану зелень все перемішуємо, солимо, за бажанням додаємо перець і варимо ще 2 хвилини.

  • Смачний і ароматний суп готовий до подачі. Приємного апетиту!

Важливо закидати фрикадельки в добре киплячий бульйон, щоб білок відразу згорнувся.

Також для соковитості у фарш рекомендуємо додати трохи холодної води.

Нарізану картоплю краще залити холодною водою, щоб не почорнів.

Будьте здорові!Любіть себе і своїх близьких!

Готуйте для своєї родини смачну і корисну їжу, не витрачаючи при цьому багато часу і сил!

Приєднуйтесь до нас у соціальних мережах і в Instagram! Там ви знайдете безліч смачних і цікавих рецептів!

Робіть кулінарні відкриття та експерименти разом з нами!