Суп на креветочному або рибному бульйоні безсумнівно вам сподобається, якщо ви великий любитель морепродуктів. Це багате ароматами блюдо носить назву «Чаудер». У різних інтерпретаціях такий суп люблять готувати в Америці і Англії, де він і був придуманий.
Інгредієнти
- Креветки очищені-500 г
- Бульйон рибний-1 л
- Масло вершкове 50 г
- Борошно пшеничне 2 ст. л.
- Кукурудза консервована 350 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець болгарський ½ шт
- Селера 2 стебло
- Каперси 2 ст. л.
- Сир Маскарпоне 250 г
- Гірчиця ⅓ ч. л.
- Кориця ⅓ ч. л.
- Мускатний горіх ⅓ ч. л.
- Перець чилі ⅓ ч. л.
- Базилік сушений ⅓ ч. л.
- Паприка ⅓ ч. л.
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 239 ккал
- Білки: 8.6 г
- Жири: 13.2 г
- Вуглеводи: 23.5 г
Кроки
60 хв.
-
Для цього супу потрібно приготувати бульйон з панцирів креветок. Це найбільш складна і важлива частина рецепта, від якості виконання якої залежить весь смак страви.
-
Стебла селери, солодкий перець і цибулю нарізати невеликими кубиками.
-
Потім покласти овочі в каструлю з товстим дном і обсмажити на шматок вершкового масла.
-
Коли масло повністю розтане, додаємо 2 столові ложки борошна і ретельно перемішуємо, щоб розчинилися грудочки.
-
Додаємо в суміш проціджений бульйон і доводимо суп до кипіння.
-
Далі закладаємо приправи і сіль.
-
Знову доводимо суп до кипіння і опускаємо в нього очищені креветки. Варяться вони зовсім швидко.
-
Тому відразу після креветок додаємо зерна кукурудзи.
-
Потім трохи каперсів.
-
Даємо супу закипіти і викладаємо в нього сирний сир. Перемішуємо до повного його розчинення.
-
Вуаля! Наш смачний супчик вже готовий, приємного апетиту!
Порада: варити креветки необхідно не більше 5 хвилин, інакше вони можуть стати гумовими.
фантастичний Аромат і шалено смачно!
Приєднуйтесь до наших груп в соціальних мережах і слідкуйте за смачними оновленнями!
Готуйте із задоволенням і їжте смачно!