Рисовий суп з куркою в мультиварці

Готуємо ароматний курячий суп з додаванням рису в мультиварці. Покрокове опис всіх етапів приготування. Кращі домашні рецепти. Готуємо смачно!

Сьогодні рисовий суп з куркою приготуємо в мультиварці. Це простіше, ніж зазвичай каструлі на плиті тим, що не потрібно стежити за процесом. Досить завантажити продукти і вибрати потрібний режим, далі суп звариться сам, без вашої участі. Дуже зручно, особливо для тих, у кого маленькі діти! До речі, тут ви знайдете рецепт супу спеціально для дитячого харчування.

Інгредієнти

  • Рис 6 ст. л.
  • Курячі стегна 3 шт.
  • Масло рослинне 3 ст. л.
  • Кріп 2 гілочка
  • Картопля 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1-2 шт.
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 176 ккал
  • Білки: 4.3 г
  • Жири: 9.9 г
  • Вуглеводи: 16.6 г

Кроки

1 годину. 30 хв.

  • Моркву натерти на тертці. Цибулю порізати дрібно.

  • В чашу мультиварки налити трохи рослинного масла і опустити в нього подрібнені овочі. Поставити каструлю на режим «Смаження». Якщо у вас немає такої функції, виберіть «Випічка» або «Гасіння». Для приготування засмажки вистачить 7-10 хвилин. Не забувайте періодично помішувати.

  • Картоплю нарізати середніми шматочками. Рис і м’ясо промити.

  • Коли овочева заправка приготується, закладаємо інші інгредієнти: м’ясо, рис і картоплю.

  • Заливаємо в чашу 2 літра питної води. Відразу ж можна додати сіль за смаком.

  • Встановлюємо режим «Суп» на 1 годину. Якщо такого режиму у вашій техніці немає, підійде режим «Гасіння».

  • Через годину, суп готовий. Додаємо в нього січену зелень і мелений чорний перець.

  • Приємного апетиту!

Порада: щоб смак супу був більш вираженим, додайте в нього стебло селери і столову ложку томатної пасти.

Ось так просто і смачно приготувати обід!

А які ви знаєте рецепти простих супів? Напишіть в коментарі!

Готуйте з любов’ю і всі страви будуть смачними!