Курячий суп з капустою

Рецепт приготування курячого супу з капустою, простий рецепт. Вийде у всіх! Секрети прозорого бульйону! Список продуктів для супу.

Курячий суп з капустою поширене перше блюдо, інакше його ще називають борщ з куркою. Я дуже люблю борщ, мені здається поєднання капусти і курячого бульйону дуже корисним. Сьогодні я з вами поділюся своїм легким рецептом супу з капустою і куркою. Сподіваюся, він вам сподобається!

Інгредієнти

  • Курячі стегна 2 шт.
  • Масло соняшникова 2 ст. л.
  • Часник 1 зубчик
  • Картопля 2 шт.
  • Капуста білоголова 300 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Лавровий лист 1-2 шт.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 172 ккал
  • Білки: 4.6 г
  • Жири: 10.8 г
  • Вуглеводи: 13.5 г

Кроки

60 хв.

  • Бульйон для курячого супу я зварила заздалегідь. В цьому немає нічого складного. У каструлю наливаємо води і кладемо курку, ставимо на плиту. Почне утворюватися піна, зніміть її. У процесі варіння бульйону, не закриваючи каструлю кришкою, щоб бульйон не помутнів. По часу це зайняло у мене близько 40 хвилин.

  • Поки варився бульйон я підготувала всі овочі. А саме почистила, помила і нарізала. Натерла моркву на тертці, цибулю дрібно порізала. Тепер потрібно і обсмажити на олії до рум’яного кольору.

  • Картоплю нарізала кубиками. Капусту нашинковала.

  • Коли курка зварилася, я дістала м’ясо з каструлі, щоб нарізати подрібніше. Потім закладаємо в бульйон картоплю, капусту, піджарку з лука і моркви, і м’ясо. Солимо, перчимо, додаємо улюблені спеції, а ще лавровий лист. Варимо 15 хвилин.

  • Курячий суп з капустою готовий! Він вийшов дуже смачний! Можна подавати до столу!

Ще один варіант супу з капустою представлений тут Вам може сподобається!

Приємного апетиту всім, хто збирається готувати!

Розкажіть, як ви готуєте борщ з курки?

Готуйте з душею і всі страви у вас будуть смачними!