Курячий суп з капустою поширене перше блюдо, інакше його ще називають борщ з куркою. Я дуже люблю борщ, мені здається поєднання капусти і курячого бульйону дуже корисним. Сьогодні я з вами поділюся своїм легким рецептом супу з капустою і куркою. Сподіваюся, він вам сподобається!
Інгредієнти
- Курячі стегна 2 шт.
- Масло соняшникова 2 ст. л.
- Часник 1 зубчик
- Картопля 2 шт.
- Капуста білоголова 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Лавровий лист 1-2 шт.
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 172 ккал
- Білки: 4.6 г
- Жири: 10.8 г
- Вуглеводи: 13.5 г
Кроки
60 хв.
-
Бульйон для курячого супу я зварила заздалегідь. В цьому немає нічого складного. У каструлю наливаємо води і кладемо курку, ставимо на плиту. Почне утворюватися піна, зніміть її. У процесі варіння бульйону, не закриваючи каструлю кришкою, щоб бульйон не помутнів. По часу це зайняло у мене близько 40 хвилин.
-
Поки варився бульйон я підготувала всі овочі. А саме почистила, помила і нарізала. Натерла моркву на тертці, цибулю дрібно порізала. Тепер потрібно і обсмажити на олії до рум’яного кольору.
-
Картоплю нарізала кубиками. Капусту нашинковала.
-
Коли курка зварилася, я дістала м’ясо з каструлі, щоб нарізати подрібніше. Потім закладаємо в бульйон картоплю, капусту, піджарку з лука і моркви, і м’ясо. Солимо, перчимо, додаємо улюблені спеції, а ще лавровий лист. Варимо 15 хвилин.
-
Курячий суп з капустою готовий! Він вийшов дуже смачний! Можна подавати до столу!
Ще один варіант супу з капустою представлений тут Вам може сподобається!
Приємного апетиту всім, хто збирається готувати!
Розкажіть, як ви готуєте борщ з курки?
Готуйте з душею і всі страви у вас будуть смачними!