Курячий суп з кабачками і картоплею

Курячий суп-пюре з кабачків і картоплею сподобається любителям вершкових перших страв. ➡️ Рецепт дуже простий і покроковий, не вимагає особливих умінь. Велика кулінарна книга рецептів перших страв, а також корисних порад, які полегшать готування!

З кабачка, картоплі і курки може вийде відмінний суп-пюре, який сподобається навіть дітям! Приготуйте його з цього покроковому рецептом і насолоджуйтеся вершковим смаком разом з нами.

Інгредієнти

  • Бульйон курячий 400 мл
  • Куряче філе 1 шт.
  • Масло рослинне 30 мл
  • Картопля 160 г
  • Цибуля ріпчаста 100 г
  • Кабачок 500 г
  • Вершки 300 мл
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 94 ккал
  • Білки: 2.4 г
  • Жири: 7.2 г
  • Вуглеводи: 4.2 г

Кроки

60 хв.

  • Цибулю нарізаємо кубиками і обсмажуємо на рослинному маслі в товстостінній каструлі.

  • Картоплю ріжемо тонкими скибочками і відправляємо до цибулі.

  • Кабачок нарізаємо також, як картоплю і відправляємо в каструлю.

  • Курячий суп з кабачків вийде смачнішим, якщо овочі довести до готовності томлінням. Тушкуємо на повільному вогні 40 хвилин, при необхідності додаємо трохи води.

  • Потім додаємо 400 мл бульйону і доводимо суп до кипіння. Не забуваємо посолити і приправити.

  • Знімаємо каструлю з вогню, додаємо вершки і перебиваємо суміш блендером до потрібної консистенції.

  • Куряче філе нарізаємо маленькими шматочками і відправляємо в крем-суп. Доводимо суп до кипіння і варимо 5 хвилин.Суп з кабачків і курки готовий, можна пробувати!

  • Готову страву подаємо з сухариками і зеленню.

Порада: спробуйте ще цей приголомшливий суп з кабачків, можливо, він вам сподобається ще більше.

Приємного апетиту і гарного настрою!

Приєднуйтесь до наших груп в соціальних мережах!

А найголовніше — готуйте смачно і радуйте свою сім’ю!