З кабачка, картоплі і курки може вийде відмінний суп-пюре, який сподобається навіть дітям! Приготуйте його з цього покроковому рецептом і насолоджуйтеся вершковим смаком разом з нами.
Інгредієнти
- Бульйон курячий 400 мл
- Куряче філе 1 шт.
- Масло рослинне 30 мл
- Картопля 160 г
- Цибуля ріпчаста 100 г
- Кабачок 500 г
- Вершки 300 мл
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 94 ккал
- Білки: 2.4 г
- Жири: 7.2 г
- Вуглеводи: 4.2 г
Кроки
60 хв.
-
Цибулю нарізаємо кубиками і обсмажуємо на рослинному маслі в товстостінній каструлі.
-
Картоплю ріжемо тонкими скибочками і відправляємо до цибулі.
-
Кабачок нарізаємо також, як картоплю і відправляємо в каструлю.
-
Курячий суп з кабачків вийде смачнішим, якщо овочі довести до готовності томлінням. Тушкуємо на повільному вогні 40 хвилин, при необхідності додаємо трохи води.
-
Потім додаємо 400 мл бульйону і доводимо суп до кипіння. Не забуваємо посолити і приправити.
-
Знімаємо каструлю з вогню, додаємо вершки і перебиваємо суміш блендером до потрібної консистенції.
-
Куряче філе нарізаємо маленькими шматочками і відправляємо в крем-суп. Доводимо суп до кипіння і варимо 5 хвилин.Суп з кабачків і курки готовий, можна пробувати!
-
Готову страву подаємо з сухариками і зеленню.
Порада: спробуйте ще цей приголомшливий суп з кабачків, можливо, він вам сподобається ще більше.
Приємного апетиту і гарного настрою!
Приєднуйтесь до наших груп в соціальних мережах!
А найголовніше — готуйте смачно і радуйте свою сім’ю!