Щоб зробити грибний суп ситним і наваристим додайте крупу. Правил додавання не існує, кожен вибирає по смаку. Найпопулярніші — перловка і пшоно.
Вибір додаткових інгредієнтів залежить ще від виду грибів. Магазинні печериці, гливи або консервовані опеньки гармонують із будь-яким злаком: пшенкой, рисом, гречкою або кукурудзяного.
Для свіжих або сушених ароматних грибів кашу краще вибирати з нейтральним смаком, наприклад, перловку або рис. Орієнтуйтеся на себе і добре подумайте, доповнювати чи гриби іншими інгредієнтами.
Таблиця 1. Час варіння круп
Назва | Варіння, в хвилинах |
Гречана | 15 |
Рисова | 15 |
Пшенична | 50 |
Ячна | 20 |
Перлова | 60 |
Пшоняна | 45 |
Кукурудзяна | 25 |
Тонкий аромат легко перебивається спеціями і деякими овочами.
? Продукти, перебивають грибний смак:
- моркву
- селера
- болгарський перець
- гарбуз
- буряк
- кріп
- мелений чорний, червоний перець
- зелена цибуля
- часник і т. д.
Приготувати смачну страву нескладно. Головне — правильно комбінувати між собою продукти.
? З чим поєднуються гриби в супі:
- цибуля ріпчаста
- дрібна локшина (павутинка)
- вершки
- масло
- картопля
- петрушка, кріп
- сметана
- грінки з білого хліба
- крупи
- сир і т. д.
Рецепти грибних супів з крупами
- З груздів з перловкою — тисни сюди
- З печерицями та пшоном тут
- З сочевицею дивись за цим посиланням
- З рисом і сушеними боровиками тут
- З гречкою і грибами — переходимо по посиланню
Готуйте смачні перші страви разом з нами, щоб радувати близьких.
Кулінарних вам успіхів і нових знань.