Суп з вугрів

Послідовність приготування смачного рибного супу з свіжого вугра. Як вибрати гарну рибу для юшки? Розповідаємо тонкощі варіння різні супів і відповідаємо на найважливіші питання! Ділимося кулінарними секретами та порадами. Приєднуйтесь, з нами смачно і просто.

Якщо вам не вистачає різноманітності в стравах, спробуйте приготувати суп з вугрів. Ця риба має свій незвичайний смак і дуже корисна! У ній зібрані необхідні нам вітаміни групи B, а також A, D і E. Ті, хто стежать за білково-жиро-вуглеводному балансі, оцінять значний вміст білка.

Не викидайте печінка вугра, з неї виходять відмінні поживні бульйони!

Інгредієнти

  • Манна крупа 2 ст. л.
  • Масло рослинне 2-3 ст. л.
  • Петрушка за смаком
  • Кріп за смаком
  • Картопля 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля зелена за смаком
  • Вугор свіжий 400-500 г
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Перець духм’яний 5 шт.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 287 ккал
  • Білки: 6.6 г
  • Жири: 16.5 г
  • Вуглеводи: 27.9 г

Кроки

30 хв.

  • В товстостінну каструлю, розраховану на 3 літри супу, наливаємо трохи олії і висипаємо в нього спеції. При обсмажуванні приправи стають найбільш ароматними.

  • Моркву подрібнюємо на звичайній або корейської тертці. Цибулю ріжемо кубиками середніми або дрібними, як кому подобається. Обсмажуємо на олії разом зі спеціями 3-4 хвилини на слабкому вогні.

  • Вугра почистити, помити і нарізати порційними шматочками. Укласти в каструлю і залити чистою водою так, щоб вона повністю покривала рибу.

  • Картопля очищаємо, нарізаємо брусками і відразу додаємо в юшку. Варимо 10 хвилин при слабкому кипінні бульйону.

  • Потім кладемо манку. Вона додасть супу густоти і навару. Варимо юшку ще 5-10 хвилин, до готовності картоплі.

  • На завершення додаємо дрібно нарізану зелень.

  • Приємного апетиту!

Порада: Як вибрати вугра для юшки або суші? Дуже просто! Зверніть увагу на його розмір. Менш кістляві рибки мають вагу до 500 грам. Якщо вугор свіжий, його шкіра повинна бути слизькою і гладкою, очі — чисті й прозорі, а філе — пружне і мати аромат моря, а не рибні.

Дуже просто і швидко приготувати!

Напишіть свої відгуки про побажання під цим рецептом!

Всього вам доброго і смачного!