-
Очистіть овочі від шкірки і промийте. Поставте каструлю з водою на плиту. Картоплю нарізаємо на середні кубики.
-
Моркву перетираємо на тертці.
-
Наливаємо олію у сковорідку і чекаємо, поки воно розігріється.
-
Обсмажуємо цибулю з морквою в сковороді до золотистого кольору, приблизно 3 хвилини. У процесі обжарювання можна додати сіль.
-
У каструлю додаємо картоплю, лавровий лист і перець горошком.
-
Слідом додаємо пшоно. Варимо 10 хвилин.
-
Капусту тонко шаткуємо. До речі кажучи, капустяний суп можна готувати і з квашеної капусти. Рецепт приготування можна дізнатися тут.
-
суп Додаємо зажарку з сковорідки. Потім капусту.
-
Суп досолює за смаком і варимо ще 10 хвилин.
Порада: коли додаєте в каструлю з супом в кінці варіння зелень або спеції, обов’язково доведіть його до кипіння, інакше він може швидко скиснути.
Приємного апетиту!
Всім вам кулінарних успіхів!
Залишайте свої відгуки, будемо раді!