Якщо ви любите кукурудзу також, як люблю її я, то вам обов’язково сподобається цей рецепт! Наваристий суп з курки з качанами кукурудзи, овочами і зеленню. Смак — чудовий, вид — шикарний. У літній час, коли можна легко зустріти в магазинах свіжу кукурудза, готую цей супчик майже кожен день. Сподіваюся вам теж сподобається!
Інгредієнти
- Курка ½ кг
- Часник 2-3 зубчик
- Кукурудза в качанах 2-3 шт.
- Кінза 1 пучок
- Картоплю 2-3 шт.
- Цибуля ріпчаста ½ шт
- Морква 1 шт.
- Селера 2-3 стебло
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 63 ккал
- Білки: 3.4 г
- Жири: 1.9 г
- Вуглеводи: 8.4 г
Кроки
1 годину. 10 хв.
-
В каструлю набираємо 2 літра чистої холодної води і доводимо до кипіння. Спочатку закидаємо половинку цибулини і 3 зубчики часнику цілком. Додаємо пів чайної ложки солі і варимо 10 хвилин. Потім закладаємо курку, розібрану на частини і кукурудзу, поділену на кілька частин, як на фото. Варимо суп 40 хвилин на повільному вогні з прикритою кришкою. Хочу відразу сказати, що такий супик можна варити і з консервованою кукурудзою, тільки в такому випадку додавати в суп її потрібно буде в кінці варіння. На цю тему є схожий рецепт.
-
Моркву, селеру і картоплю необхідно порізати невеликими шматочками. Відправляємо овочі в суп і варимо 15 хвилин. Цибулину і часник можна видалити з каструлі, т. к. вони вже досить проварилися зо, але це за вашим бажанням.
-
Кінзу дрібно рубаємо, додаємо до загальної маси, кип’ятити 1 хвилину і знімаємо каструлю з вогню. Щоб суп був більш ароматним, накриємо каструлю кришкою і даємо настоятися 5-10 хвилин.
-
Розкладаючи суп по тарілках, подбайте про те, щоб всім дісталися частини курки і кукурудзи. Приємного апетиту!
Після того, як ви відправили в бульйон курку, простежте за тим, щоб вчасно прибрати всю накип (або по іншому — піну). Тоді суп вийде прозорим і апетитним!
Приготуйте це чудове блюдо, ну дуже воно смачне!
Радуйте себе і близьких частіше, а ще не забувайте ділитися з нами своїми фірмовими рецептами!
Залишайте коментарі до рецептів, мені буде приємно і корисно їх читати!