Суп з фрикадельками і вермішеллю в мультиварці

Рецепти супів для мультиварки з покроковими фото. Дізнайтеся, як правильно готувати перші страви і як варити прозорі бульйони. Корисні рекомендації та поради від досвідчених кулінарів. Вдосконалюйте свої кулінарні навички разом з нами!

Коли не хочеться витрачати багато часу на приготування, скористайтеся простим рецептом супу з фрикадельками і вермішеллю «павутинка» в мультиварці. Мультиварка хороша тим, що не треба стояти біля плити і нескінченно щось помішувати і пробувати.

Закинув продукти в чашу, закрив, натиснув на кнопку і можна займатися своїми справами. Мульти-помічниця сповістить сигналом про закінчення варіння. Всім раджу спробувати цей простий, але дуже смачний супчик!

Для тих, хто не користується такою побутовою технікою теж є рецепт того ж супу з фрикадельками. Процес практично такий же, тільки приготування проходить в звичайній каструлі на плиті.

Інгредієнти

  • М’ясний фарш 350 г
  • Масло рослинне 2 ст. л.
  • Вермішель павутинку 1 склянку
  • Зелень за смаком
  • Картопля 5-6 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1-2 шт.
  • Томатна паста 2 ст. л.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 168 ккал
  • Білки: 4.1 г
  • Жири: 10.1 г
  • Вуглеводи: 14 г

Кроки

45 хв.

  • Першим ділом наливаємо у чашу мультиварки рослинне масло, закриваємо кришку і встановлюємо режим «Смаження». Я готую в мультиваркеREDMOND RMK-M271. Але рецепт підходить абсолютно під будь-яку техніку, призначену для варіння супу.

  • Поки масло нагрівається, можна нарізати всі овочі. Цибулю ріжемо дрібно, моркву тремо на крупній тертці. Викладаємо моркву і цибулю в тефлонову чашу і пасеруємо 5-7 хвилин, періодично помішуючи лопаткою. Потім додаємо 2 ст. л. томатної пасти. Замість неї можна використовувати свіжі помідори, вистачить пари штук. Тушкуємо 2-3 хвилини.

  • Картоплю нарізаємо часточками або кубиками і додаємо до загальної маси.

  • Далі з допомогою круглої ложки формуємо з фаршу фрикадельки. Фарш підійде з будь-якого м’яса, яке ви любите. При бажанні у фарш можна додати спеції, дрібно нарізану цибулю і яйце, але і без цього виходить дуже смачно.

  • Додаємо сіль і улюблені приправи. Заливаємо гарячою водою.

  • На панелі мультиварки встановлюємо режим «Суп» і час 35 хвилин, натискаємо кнопку «Старт». Закриваємо кришкою і на півгодини забуваємо про супі.

  • За 2-5 хвилин до готовності додаємо в суп, вермішель. Перемішуємо ложкою, щоб вона не злиплась. Закриваємо кришку і чекаємо завершення програми.

  • При подачі суп можна прикрасити зеленню або грінками.

Порада: якщо ви ненароком пересолили суп, виправити ситуацію можна кусковим цукром. Рафінад володіє відмінними вбираючими властивостями. Покладіть кілька шматочків цукру в поварешку і опустіть в суп. Як тільки він почне розчинятися, видалите цукор з супу. Таку процедуру можна повторити декілька разів.

Всім, хто збирається готувати, приємного апетиту!

Підписуйтесь на наші спільноти в Instagram, Однокласниках і Вконтакте, щоб бачити нові рецепти смачних і простих супів!

Дякую за увагу!