Коли не хочеться витрачати багато часу на приготування, скористайтеся простим рецептом супу з фрикадельками і вермішеллю «павутинка» в мультиварці. Мультиварка хороша тим, що не треба стояти біля плити і нескінченно щось помішувати і пробувати.
Закинув продукти в чашу, закрив, натиснув на кнопку і можна займатися своїми справами. Мульти-помічниця сповістить сигналом про закінчення варіння. Всім раджу спробувати цей простий, але дуже смачний супчик!
Для тих, хто не користується такою побутовою технікою теж є рецепт того ж супу з фрикадельками. Процес практично такий же, тільки приготування проходить в звичайній каструлі на плиті.
Інгредієнти
- М’ясний фарш 350 г
- Масло рослинне 2 ст. л.
- Вермішель павутинку 1 склянку
- Зелень за смаком
- Картопля 5-6 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1-2 шт.
- Томатна паста 2 ст. л.
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 168 ккал
- Білки: 4.1 г
- Жири: 10.1 г
- Вуглеводи: 14 г
Кроки
45 хв.
-
Першим ділом наливаємо у чашу мультиварки рослинне масло, закриваємо кришку і встановлюємо режим «Смаження». Я готую в мультиваркеREDMOND RMK-M271. Але рецепт підходить абсолютно під будь-яку техніку, призначену для варіння супу.
-
Поки масло нагрівається, можна нарізати всі овочі. Цибулю ріжемо дрібно, моркву тремо на крупній тертці. Викладаємо моркву і цибулю в тефлонову чашу і пасеруємо 5-7 хвилин, періодично помішуючи лопаткою. Потім додаємо 2 ст. л. томатної пасти. Замість неї можна використовувати свіжі помідори, вистачить пари штук. Тушкуємо 2-3 хвилини.
-
Картоплю нарізаємо часточками або кубиками і додаємо до загальної маси.
-
Далі з допомогою круглої ложки формуємо з фаршу фрикадельки. Фарш підійде з будь-якого м’яса, яке ви любите. При бажанні у фарш можна додати спеції, дрібно нарізану цибулю і яйце, але і без цього виходить дуже смачно.
-
Додаємо сіль і улюблені приправи. Заливаємо гарячою водою.
-
На панелі мультиварки встановлюємо режим «Суп» і час 35 хвилин, натискаємо кнопку «Старт». Закриваємо кришкою і на півгодини забуваємо про супі.
-
За 2-5 хвилин до готовності додаємо в суп, вермішель. Перемішуємо ложкою, щоб вона не злиплась. Закриваємо кришку і чекаємо завершення програми.
-
При подачі суп можна прикрасити зеленню або грінками.
Порада: якщо ви ненароком пересолили суп, виправити ситуацію можна кусковим цукром. Рафінад володіє відмінними вбираючими властивостями. Покладіть кілька шматочків цукру в поварешку і опустіть в суп. Як тільки він почне розчинятися, видалите цукор з супу. Таку процедуру можна повторити декілька разів.
Всім, хто збирається готувати, приємного апетиту!
Підписуйтесь на наші спільноти в Instagram, Однокласниках і Вконтакте, щоб бачити нові рецепти смачних і простих супів!
Дякую за увагу!